- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
А Снејп е добрио? На крајо испајџа дека тој цело време бил со лошите ама прикриено и на самиот крај се префрлува од кај добрите?
Да, сето тоа го правел поради љубовта кон Лили, и дури сега сфаќам дека цело време тој се грижеше за Хари и обидуваше да го спаси.А Снејп е добрио? На крајо испајџа дека тој цело време бил со лошите ама прикриено и на самиот крај се префрлува од кај добрите?
Озбилно. Значи не глумецот кој го глуми Дамблдор, туку Дамблдор волшебникот.hahahahhaha последново )
како и да е, највеќе го мразам поради тоа што го уби Дамблдор ...Да, сето тоа го правел поради љубовта кон Лили, и дури сега сфаќам дека цело време тој се грижеше за Хари и обидуваше да го спаси.
коа читав јас последно беше со how i met your motherОзбилно. Значи не глумецот кој го глуми Дамблдор, туку Дамблдор волшебникот.
Алан да, прекрасно глуми. Издржа 10 години да не се насмееМене Снејп ми е омилен. И секоја чест на Алан Рикман како го има доловено.
Море јас и како лик го сакав.Алан да, прекрасно глуми. Издржа 10 години да не се насмее
А Снејп како лик,ме нервираше
Што? Не сфаќамкоа читав јас последно беше со how i met your mother
Ноуп, сеуште само TS торенти има.Да не излезе со асолна снимка случајно?
Зависи со каков квалитет бараш, како што напоменав, има торенти со TS снимка. А за DVD/Blu-ray најверојатно ќе чекаме до средина на ноември.Има ли торент испаднато?
ако знае некој нека пише..
слушнав и јас така нешто ама пишав за да проверамЗависи со каков квалитет бараш, како што напоменав, има торенти со TS снимка. А за DVD/Blu-ray најверојатно ќе чекаме до средина на ноември.
Не на самиот крај, туку бил со “лошите“ се до моментот кога ја убиваат Лили, од тогаш е цело време од кај “добрите“. Љубовта кон Лили ја надвладеа омразата кон Џејмс и затоа цело време го штитеше Хари...А Снејп е добрио? На крајо испајџа дека тој цело време бил со лошите ама прикриено и на самиот крај се префрлува од кај добрите?