Hannibal Rising. Јагнињата никако да стивнат!

• Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување
V

Viktorijabt

Гостин
Згоден актер,дури и би ми било мило да ми го изеде носот:)
Сепак како Ентони Хопкинс нема друг.Човеку,ако од нешто се плашам,тоа е неговата појава хехе.
Бат,лукинг форвард да го гледаме филмов.
Хопкинс е број еден за улогата, ама не е лош ни Улие :tv:.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Да, и јас мислам Ханибал има јадено од сестра му, мислам дека тогаш на бродот се сети на тоа и зато така мизерно ко гризеше на тој
Па пред да го убие тој на бродот, му рече дека и него му дале малце да касни од сестра си, зато така после му се нафрли

V

Viktorijabt

Гостин
Не знам зошто ама овој ми стана омилен филм... Самата приказна, ликовите, некои кул реплики, убиствата, Ханибал факторот, главниот актер :icon_redf...Од се по малку и ете го филмот на врвот на мојата топ листа!!!

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...глумецот се вика гаспард улиел..најубавиот маж на светов :kesa:
...сум го гледала филмов..и едноставно останав без зборови..толку омраза...болка..јад...незнам ..никој не би сакала тоа да доживее...
..првото убиство..на тој во шумата...лее..крвта коај прсна ми се згрози...ама и ја би убила така некој така да направи на мојве браќа :nerv:
..само како го убива последниот..на бродот...кога дури и таа...вујна ..незнам шо му е..пред неа ..го јаде...а тој вика и вика....ауууу...и да..тој му рече дека треаб и сам да се убие..зашто и тој јадел од супата од својата сестра и тогаш почна да рика ханибал и почна грозното хахаха
...инаку знам дека овој филм бил номиниран за најлош хорор филм но сепак не освоил малина...

V

Viktorijabt

Гостин
...глумецот се вика гаспард улиел..најубавиот маж на светов :kesa:
...сум го гледала филмов..и едноставно останав без зборови..толку омраза...болка..јад...незнам ..никој не би сакала тоа да доживее...
..првото убиство..на тој во шумата...лее..крвта коај прсна ми се згрози...ама и ја би убила така некој така да направи на мојве браќа :nerv:
..само како го убива последниот..на бродот...кога дури и таа...вујна ..незнам шо му е..пред неа ..го јаде...а тој вика и вика....ауууу...и да..тој му рече дека треаб и сам да се убие..зашто и тој јадел од супата од својата сестра и тогаш почна да рика ханибал и почна грозното хахаха
...инаку знам дека овој филм бил номиниран за најлош хорор филм но сепак не освоил малина...

LOL Инаку се вика Гаспар Улие (и јас не знам француски пр. кога би го сретнала не би знаела да комуницирам со него ама знаел англиски го слушав како зборува добар е добар...)...со остатокот од првата реченица се согласувам...(што да правам паѓам на темнокоси и синооки да го е*ам:kesa:) многу талентиран млад дечко (за повеќе нешта па веројатно и за кршење срца ама ние не се даваме, а?:smir:) и филмот многу си го обожавам нажалост беше доста неубаво искритикуван филмот инаку можеби нашиот Гаспар ќе се закитеше со некое Оскарче или некоја друга награда ама :toe:
Мене не ми е грозен филмот не ни трепнав дури го гледав...
Не сум доволно храбра и јас да си го ставам Гаспарчето на аватар да не ме гибаат ама нема врска затоа е тука чичко Интернет...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.080
Нула во споредба со првите 3 делови. Без Хопкинс не е тоа тоа.
Или споредни ликови како Jodie Foster во Silence of the Lambs или Edward Norton во Red Dragon.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
мислам дека ханибал серијалот не спаѓа во хорор жанр,повеќе во мистерија
овај последниов што е излезен не ми е гледан а кога јагнината че стивнат и црвениот змеј ми се гледани и се закон:salut:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Или споредни ликови како Jodie Foster во Silence of the Lambs или Edward Norton во Red Dragon.
Ма под нула, од мене -10 :pos2:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.093
Изгледа дечкиве не гледале Хопкинс каде што ќе јаде од дрогираниот Лиота и тоа од
неговиот мозок :)
е тоа беше језиво у пм ...па се грозат крв прскала ...нцнц

мислам дека ханибал серијалот не спаѓа во хорор жанр,повеќе во мистерија
овај последниов што е излезен не ми е гледан а кога јагнината че стивнат и црвениот змеј ми се гледани и се закон:salut:
па затоа е закон филм ...психолошки да ти ибе матер а последниов дел е обична хорор прича...него Ханибал од 2001 си го пропуштил(
100% си бил на должност :)
)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Од кај ја ископа темава :pos:

Ханибал без Хопкинс, како Терминатор без Шварци, Роки без Сталоне...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Изгледа дечкиве не гледале Хопкинс каде што ќе јаде од дрогираниот Лиота и тоа од
неговиот мозок :)
е тоа беше језиво у пм ...па се грозат крв прскала ...нцнц

па затоа е закон филм ...психолошки да ти ибе матер а последниов дел е обична хорор прича...него Ханибал од 2001 си го пропуштил(
100% си бил на должност :)
)
го пропуштив дека ми рекоја дека бил глуп
ама атер за тебе ќе го сметнам:smir:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Го гледав, интересен филм! Но мислам дека има една сцена каде се бакнува со вујна му! wtf?! (поправете ме ако грешам)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.093
Го гледав, интересен филм! Но мислам дека има една сцена каде се бакнува со вујна му! wtf?! (поправете ме ако грешам)
Тој сестра му ја поједе
ти сеа се фати за вуња му(жена во години без сопруг ,хормоне раде)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
LOL Инаку се вика Гаспар Улие (и јас не знам француски пр. кога би го сретнала не би знаела да комуницирам со него ама знаел англиски го слушав како зборува добар е добар...)...со остатокот од првата реченица се согласувам...(што да правам паѓам на темнокоси и синооки да го е*ам:kesa:) многу талентиран млад дечко (за повеќе нешта па веројатно и за кршење срца ама ние не се даваме, а?:smir:) и филмот многу си го обожавам нажалост беше доста неубаво искритикуван филмот инаку можеби нашиот Гаспар ќе се закитеше со некое Оскарче или некоја друга награда ама :toe:
Мене не ми е грозен филмот не ни трепнав дури го гледав...
Не сум доволно храбра и јас да си го ставам Гаспарчето на аватар да не ме гибаат ама нема врска затоа е тука чичко Интернет...
Извинете девојки али овој ако е убав тогаш што да се каже за Бред Пит? или Леонардо Ди Каприо? за овој Улие можам да кажам дека е добар за у Жито Лукс една пита бурек да пресече со носот :pos2: Одвратен е..

Брее невкус...

F

FilipMacedon

Гостин
Има тежина филмот,затоа и го ставам меѓу моите топ 10 филма
Инаку овој дел е романтика за разлика од другите делови,сепак е добро осмислен...
Канибализмот во источниот фронт е жива вистина,во Финска се имаат случувано страшни канибалистички масакри...

Kajgana Shop

На врв Bottom