old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Како тоа "да скокаш"?Само hl2 имам играно, ништо друго. Затоа ми е интересно и почнав дури од најпочеток.
Значи да скокам.Фала.
Episode 1 & 2 не смееш да ги скокнеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тоа "да скокаш"?Само hl2 имам играно, ништо друго. Затоа ми е интересно и почнав дури од најпочеток.
Значи да скокам.Фала.
Како тоа "да скокаш"?
Episode 1 & 2 не смееш да ги скокнеш.
Јас ги имам завршено сите Half-Life продолженија што се излезени до сега... и има толку несватливи работи што дури и неможат да се добројатСеуште се очекува Episode 3, но се слуша румори дека Valve првин ќе ја направат Left 4 Dead 3, па после ќе ја довршат Episode 3 итн.
За G-Man и Гордон, јас мислам дека се исти личности така што G-Man е од иднината. Само забележете, G-Man може да значи Gordon-FreeMan, и доколку не сте забележале, G-Man во Епизодите од Half-Life 2 се појавува на некои места пред тебе (те штити од непријателите) може да се забележи преку прозорец кај мостот (во Half-Life 2: Episode 2 (мислам дека беше)) каде што за прв пат го земаш автомобилот. По мое мислење, со некој си портал од каде што дојдоја чудовиштата (зомбијата како и да се) G-Man е Гордон од иднината, и ти ја прави мисијата полесна (односно сам си ја прави мисијата полесна во минатото).Или можеби Valve произведува такви личности за ние гејмерите да дискутираме за нив
Ова е моја логика колку што ја имам сватено играта... можеби сум 100 % во грешка... али тоа е тоа![]()
Па со G-Man е едно... друго е све 100 % поврзано со Episode 3, што мн. работи ќе ми се разјаснат... како на пример која е тајната на чудовиштата што го убија таткото на Alyx, тајната за бродот што ќе биде објаснет во Episode 3 (сигурно) и уште неколку се![]()
Во Портал 2 ќе најдиш спасувачка гума од бродот. eL-O-eL
Знаете дека вртеше нешто вакво низ нет?
http://www.xg247.co.uk/news/12/black-aperture-hides-logo-within-a-logo/omfg-2/
Ама испадна дека е обично тролање![]()
Ми се чини ти пишуваше за Black Mesa... што стана со тоа ... излезе ли или ја сум ја преспал...Во Episode Three би требало да има ваков спој (Portal со Half-Life)
Ми се чини ти пишуваше за Black Mesa... што стана со тоа ... излезе ли или ја сум ја преспал...
Не може G-man да e Gordon дека уопште не изгледаат еден со друг. Едноставно G-Маn е сосема различна личност од Гордон.
не треси зелени молим васMozebi e G-Man Gotdon od idninata koj go predupreduva Gordon od segasnosga...