Hacker or Cracker

• Креатор на темата Креатор на темата mitkoskopje
  • Време на започнување Време на започнување
Вака кракерот користи готови програми , за да пробие програм , а хакерите ги прават програмите со кои се служат кракерите јасно?

Грешиш мајсторе не е тоа така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прво ХАКЕР ти е човек кој прави позитивни работи за луѓето.
Второ тој не би праел програм за да им послужи на КРАКЕРИТЕ.
Трето вистинскиот КРАКЕР не му требаат програми за да КРАКНЕ некого и ТОЧКА.:nenene:

абе со РФИ скенер сичко рушаш...

Грешиш мајсторе не е тоа така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прво ХАКЕР ти е човек кој прави позитивни работи за луѓето.
Второ тој не би праел програм за да им послужи на КРАКЕРИТЕ.
Трето вистинскиот КРАКЕР не му требаат програми за да КРАКНЕ некого и ТОЧКА.:nenene:
од каде па сега ова?:pos2:

Вака кракерот користи готови програми , за да пробие програм , а хакерите ги прават програмите со кои се служат кракерите јасно?
п.с. обратно е - Кракерите прават програми за хакерите да се служат со нив. Имам многу другарчиња хакерчиња благодарение на мене :)

п.п.с. - дефиниција на зборот "ХАКЕР?"

п.с. обратно е - Кракерите прават програми за хакерите да се служат со нив.

Не е ни така ни обратно . Хакерите и кракерите работат еден против друг а најмалце па да си помагаат.Кракерите напаѓаат а хакерите ги бранат фирмите од нападите

Хакери - Програмери со огромно знаење кои знаењето го насочуваат за да заштитат некој систем....да поправат некој дупки во безбедносниот систем или сл.

Кракери - Луге што ги наогаат дупките и ги користат за да напраат беља само.....или само користат некој софтвер(што немора да е од хакери) за да провалат негде или да украдат информации и сл.

Хакери - Програмери со огромно знаење кои знаењето го насочуваат за да заштитат некој систем....да поправат некој дупки во безбедносниот систем или сл.

Кракери - Луге што ги наогаат дупките и ги користат за да напраат беља само.....или само користат некој софтвер(што немора да е од хакери) за да провалат негде или да украдат информации и сл.

cracker e toj sto ke lezi zatvor :pos2: a drugiot e hacker
:pos2:
ako ne znaes da programiras ke go cracknes kabelskiot opertator koga antenata od kabelskata ke ja priklucis na 220~250 V

cracker e toj sto ke lezi zatvor :pos2: a drugiot e hacker
:pos2:
ako ne znaes da programiras ke go cracknes kabelskiot opertator koga antenata od kabelskata ke ja priklucis na 220~250 V

Или ке се кр(а)кнеш сам себе. Don't try this at home:pos2:

DALI SE NAOGJA TUKA NEKOJ HAKER ILI KRAKER (SEEDNO) SAMO DA MI POMOGNE DA PROBIJAM PASSWORD NA YAHOO MAIL. PLEASE HELP:pipi:

DALI SE NAOGJA TUKA NEKOJ HAKER ILI KRAKER (SEEDNO) SAMO DA MI POMOGNE DA PROBIJAM PASSWORD NA YAHOO MAIL. PLEASE HELP:pipi:

Знам само еден кракер на форумот, само не памтам како му беше никот.
МКДЕВ е исто така кракер само незнам дали би ти помогнал околу тоа.
А и да има некој хакер или некој друг кракер на форумот кој не го знам, не сум сигурен дали би ти помогнал околу тоа.:pipi:

хех и јас сакам да провалам пасворд...но на мсн:icon_coolи баш ме интересира како може некој да стане хакер/кракер...

Пасвор најлесно се пробива со Keyloger да му пратиш во негиовиот компјутер инаку незнам како можи да се пробие :)

Brute Force...Али ќе требаат денови :pos:

Иначе најбоље е со тројанец. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom