Х
Ханзо
Гостин
Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...![]()
Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...
Агорини следбеници...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...![]()

Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...
Агорини следбеници...![]()

Бегај тамО бе. Па прочитав на еден странски форум како уапсиле некои шо праеле фишинг,и одма јас престанав и сеа нишо![]()

Не ти ја разбрав,просветли ме!![]()
Ај жити се хакни ми го мејлов. janko_drakulovski@yahoo.com и пиши ми на мсн, на меил, на форум кај било кој ми е пасвордот.ти што го гледа воа клипче не е готово туку сам го правеше тој ... така да го имам и баш добро работи :smir:

заебани се типците ::smir:Еј, p33r4inja, vie li s@k@t3 d@ m3 hakn3t3?
Замалку ќе ме ебневте еј, опасни сте.
Прегледај го приврзокот 7365
Го разгледав законот за електронски комуникации, и не најдов каде конкретно е забрането ARP spoofing ( за мене ова е подобро од вишинг, една од причините за тоа е што сите корисници на интернет од мојот КО се поврзани во една лан мрежа, а таа е поврзана на интернет..има над 1000 компјутери )...Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...
Агорини следбеници...![]()