Hacker or Cracker

Х

Ханзо

Гостин
Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...:)
Ама..ама...ама...не знаев дека е илегално..ама...
Агорини следбеници...:tapp:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Еве знам дека многу го бараат следново програмче

POP3 Email Password Finder

на најлесен начин да хакнеш е маил адреса мсн и слично, програмот работи на тој принцип што пробува милион комбинации се додека не го најде пасвордот .

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Не се учејте на готови работи ... пробајте нешто сами да направите :smir:

Z

ZeroStyle

Гостин

Бегај тамО бе. Па прочитав на еден странски форум како уапсиле некои шо праеле фишинг,и одма јас престанав и сеа нишо :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Бегај тамО бе. Па прочитав на еден странски форум како уапсиле некои шо праеле фишинг,и одма јас престанав и сеа нишо :)
Уживај во Македонија само за тешки превари можат да дојдат да те апсат :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
ти што го гледа воа клипче не е готово туку сам го правеше тој ... така да го имам и баш добро работи :smir:
Ај жити се хакни ми го мејлов. janko_drakulovski@yahoo.com и пиши ми на мсн, на меил, на форум кај било кој ми е пасвордот.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
While the geeks hack, or crack....the normal guys fuck....geek's sisters :)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
:pos2::pos2::pos2: е ај па си миш оти нема да го хакнам :smir: ама да не ми кажаш после как мее пасвордо или прашањето ... шо иде у неповрат не се враќа :pos2::pos2:
Само да ви кажам дека имам во Македонија има мн добри хакери ... само што не ги знаете бидејќи не се по форуми ... Имат хакнувано разни пејпал акаунти , кредитни картици имат правено разни програми, имат флевано во Сител и во А1 ... разни работи ... башка едно типче има направено една мн добра програма ... пишаш ип од некој кој што сакаш да му влезаш у пс и ти излегува неговиот десктоп ... и што сакаш правиш ... :drk: заебани се типците ::smir:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Еј, p33r4inja, vie li s@k@t3 d@ m3 hakn3t3?

Замалку ќе ме ебневте еј, опасни сте.

heh.jpg

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Го разгледав законот за електронски комуникации, и не најдов каде конкретно е забрането ARP spoofing ( за мене ова е подобро од вишинг, една од причините за тоа е што сите корисници на интернет од мојот КО се поврзани во една лан мрежа, а таа е поврзана на интернет..има над 1000 компјутери )...
Изгледа дека инстант месинџерите не користат енкрипција ( по ѓаволите со оваа енкрипција!! ) па успеав да снифувам неколку разговори преку мсн...но престанав со ова, затоа што несакам да се однесувам како некој психички болен тип....

Kajgana Shop

На врв Bottom