Инаку, да. Ги слушав до пред година две, ко навлегував во рок музиката и ко не знаев да проценам индивидуални способности на член во група. Сега сфаќам дека се уште еден тинејџерски бенд на кој полудуваат тинејџерките
Пред две години нон стоп ги слушав денес малку поретко ама сепак ќе остане како еден од моите најомилени бендови немаат лоша песна омилена песна од нив ми е Estranged .
Мојата најголе желба е да јго слушнем Аки кој га пее ,,Јесен у мени,, а пак мојот сон е да ги слушнем Гунс анд Росес на чеко со Аксл и Слеш најдобриот гитарис на светот (после Џими Хендрикс) кој ја свират ,,нак нак хевинг дорс,, иако не е нивна ама пак најдобро ја презентираат а и би заплакал на ,,новембер реин,, и ,,донт ју крај,, а и би полудел на ,,парадајс сити,, и ,,велкм ту да џангл,, ама проблемот е што никоаш тој сон нема да ми се оствари сите заедно да бидат и да имаат концерт :nesum:
Абе гнр многу јаки песне и албуми имаја ама све тоа траеше додека Слеш и останативе од првата постава не го напуштија бендот заради глупото понашање од страна на Аксел. Инаку албум шо највише ми се свиѓа од дискографијата на гнр е Appetite for destruction ама и другите им са добри. А сеа гнр (или Axl Rose band) со новава постава ми са смо еден (под)просечен бенд и нишо појќе.
За ГНР ќе кажам дека беа најдобар бенд на 90тите. За сега не го имам слушнато албумот за да коментирам а иначе за тоа што аксел го прави со ГНР немам ништо против заради тоа што и слеш почна да свири во Velvet. Иначе колку што знам бендот оргинално е собран од Аксел и Изи а после од страна на менагерите е додаден слеш. Барем така имам разбрано, не мора да сум во право. Сакам да кажам дека никој не може да му го земе правото на аксел да настапува како ГНР. А за то дали вреди тоа што го прави ќе почекам да го слушнам албумот
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.