Guns 'N' Roses

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
Порано многу ги слушав, ми беа едни од најомилените али сега не :nenene:

...започнав со гнр..:pipi:..со свит чајлд..најако песниче им е...и мн други..
..инаку сеа читам за новиов албум..ама сепак не веруам дека некогаш ќе излезе..зашто нема да биде она што беа во 90-те. Според мене..тие ќе преставуваат бенд..кој вечно ќе живее во рок историјата!!

Јас започнав со една игра на сони кец..кога бев прво одделение...нешто авиони се возеа...музиката во позадина беше закон..

Gnr..слушам рок, слушам се`, но, не ме интересира кој ја пее песната, дали некој ја слуша песната, ниту пак како се вика песната...најважно ми е да ми се допаѓа песната...ова насловите и пеачите сакам да ги дознаам само зашто ми се потребни за да ја најдам таа песна...

Chinese Democracy (песната) е жива катастрофа. Ужас.

Од Axl ништо друго не може да се очекува.
Со самото заминување на Изи бендот се изгуби.

Споредм мена најдобриот бенд во светот :pipi: , омилени песне ми са : новембер реин, донт ју крај, свит чајл оф мајд, парадајс сити, јестердеј, ист со изи ... уствари свите немааа некоја лоша песна :vozbud: или не сум слушнал :toe:

најдобар бенд дефинитивно најубави песни и прекрасна музика don`t cry совршенство како и novembr rain:):):) стварно многу ги сакам особено аксел :drk:

За фановите (ако има такви, освен мене) - "Chinese Democracy" официјално излегува на 23-ти Ноември 2008, има официјална листа на песни, моментално се снима и спот и сл. ЛИНК
П.С. Ако некој знае некој начин како може да се нарача, нека ми каже - едноставно морам да го имам

За фановите (ако има такви, освен мене) - "Chinese Democracy" официјално излегува на 23-ти Ноември 2008, има официјална листа на песни, моментално се снима и спот и сл. ЛИНК
П.С. Ако некој знае некој начин како може да се нарача, нека ми каже - едноставно морам да го имам
Последниве 15 години излегува тој албум , и секоја година таман само што не излегол. Можеби мојве деца ќе го слушнат...или внуците не знам.

"Chinese Democracy" will be out decembar 46-th year 5072

Последниве 15 години излегува тој албум , и секоја година таман само што не излегол. Можеби мојве деца ќе го слушнат...или внуците не знам.

"Chinese Democracy" will be out decembar 46-th year 5072

Не треси, провери го линкот, се е потврдено од менаџментот на бендот и моментално cd-њата се разнесуваат по светот - веќе се вршат нарачки, го има на BestBuy.com, провери си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom