Guns 'N' Roses

Slash_sk

GN'R zavisnik
Член од
9 мај 2006
Мислења
103
Поени од реакции
3
GnR bez slash ne e gnr taka da se sto ke pravi axl ke mu propadne vo voda zatoa sto nema sansa da gi vrati starite fanovi
SLASH RULZZZZZZZZZZZZZZZ

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Guns'N'Roses е едан од најдобрите хеви метал групи. Каков само состав беа Слаш, Акс, Даф и другите ги заборавив најбољи песни им се Paradice City, Weelkome to the jungle, sweet shild of mine и уште многу други

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
GnR se heavy rock... Barem taka gi klasificiraat... Ustvari, ic ne e bitno toa. Bitno e deka se odlicen bend. :)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
abe sea stvarno dobra grupa bea Guns `n Roses nema sto..no se sto bilo pominalo..Axl na edna ostanatite na druga strana ...eve nekolku sliki od togasniot Axl i kakov e sega pa vidite sporedba

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
и таа ти е стара слика, сега и брадица има

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Guns N' Roses - Chinese Democracy

Оваа тема ја отворам со цел рок-фановите да си го искажат мислењето за новиот албум на Guns N' Roses, Chinese Democracy, кој треба да испадне кај и да е (веќе 10-ина години :))

И порано имало несогласувања во врска со албумот, некои не сакаат да чујат за Gn'R без Slash, некои веруваат во способностите на Axl, па мислев дека ќе биде интересно да се отвори посебна тема за тоа.

Секако, за да нема празни муабети, во стилот - абе жмк му се новите песни на Axl, прочитав ваму и ваму - еве ви голем дел од албумот (15 песни) - па слушнете ѓи и кажете си го мислењето.

Инаку еве ви и некои настапи од 2006-та година за да видите како изгледа Axl на 44 години :)

Ако некој има повеќе од овоа, слободно нека стави
Ако некој сака да ме праша нешто за Gn'R, нека не се мисли :)

А сега ајде да ве чујам​

Член од
11 февруари 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
ja go imam albumot i ima nekoi dobri pesni! ali niso ne se sporeduva so dont cry i welcome to the jungle! abe GnR se THE BEST

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Од некаде ги најдов песните од новиот албум. Освен името, немаат никаква врска со ГНР. Можеби би ми се допаднале, доколку се од друг бенд.

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Еве ви го Axl во 2006-та :)

а еве го и Slash во 2006-та

и еве слика шо сите би сакале да ја видат - Axl и Slash во 2006 :)

и една стара од нив :)

Kajgana Shop

На врв Bottom