Guns 'N' Roses

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
MaRiNa`Oh напиша:
Ej aj ne go vregajte Axl. deckoto bese super samo so sakase da uspejt vo nesto so ne bese vozmozno a i ne e samo toj kriv za raspaganjeto na grupata ..mozea site zaedno da najdat komptomis za problemite ama ne najdoja zato nemojte samo axl da go krivite za sve!!A i Slash i ostanatite od grupata sekogas kazvet deka Axl bese eden od najdobrite frontmeni vo istorijata!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
аксл беше и дикхед, колку што може да го засакаш толку може и ад ти скурчи, едноставно таков си е човекот

Член од
29 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
3
abe super bea GNR mislam nesho sho ostanalo kao pechat u rock istoriata..ja lichno mn gi poshtuem nif. ali sho znam nesho sea sho vikaat pak kje se zbirale a u ali sho koa slash i axl ochi nejkjat da si viat..bedno kje bide GNR da se vratat pak na scena ako nema nikoj od x-bendot, tuku samo axl...nivnoto vreme pripagja na klasikata i mislam deka nema potreba za poftorno zbiranje...ali u sekoj sluchaj zakon bea :eek:jea: ajt pozdraf :)

Член од
13 февруари 2006
Мислења
57
Поени од реакции
1
GNR se edna od naj dobrata grupa vo istorijata na rokenrolot takvi kako niv tesko deka ke se najdat vo denesno vreme.AXL ROSE e zakon, tipo gi rusi site kaj ke stigne.GNR USTAV

LP Fan

Mike Shinoda
Член од
10 мај 2006
Мислења
117
Поени од реакции
1
Добри се. Ме нервира Don't Cry ама другите ми се свиѓаат. Највеќе Paradise City и You could be mine.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Добри си биле бе луѓето, али ништо повеќе од тоа. Немаат некој длабок отисок во музиката оставено. Они биле... Шминкери. Паѓале девојки по Слеш и по Аксел и на тоа продавале албуми. Не викам со ова дека нема никаквов квалитет туку само дека се работи за ограничен квалитет. Appetite for destorsion е сосема солиден албум али не ми е ништо особено...
Такој...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ја како не се согласувам дека се ЗАКОН али ок, крај краева и кој ме прашува мене!?:)
Иначе, озбилно, што е така закон?

Член од
9 мај 2006
Мислења
144
Поени од реакции
0
слушам сега ке имаат турни низ светот али не со оргинален состав

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
saskoska напиша:
Ej aj ne go vregajte Axl. deckoto bese super samo so sakase da uspejt vo nesto so ne bese vozmozno a i ne e samo toj kriv za raspaganjeto na grupata ..mozea site zaedno da najdat komptomis za problemite ama ne najdoja zato nemojte samo axl da go krivite za sve!!A i Slash i ostanatite od grupata sekogas kazvet deka Axl bese eden od najdobrite frontmeni vo istorijata!
Се сложвам за горенаведеното, само имам коментар за болдираното:
Беше, ама пред очите на јавноста, а всушност си ја вртел групата како сака според неговите вкусови, пеел тралалајќи со клавири ако не му било погодено а изигравал хард кор маже ко ќе се нафурал. а другите членови можеле само да ќутат и да му одет по гз или пак да си одет.. како шо напраја прво Изи Стредлин па по него и Слеш и Гилби и Мет и Даф.. значит на сите им се скурчило (фала Гижо за изразоф :))
Едноставно одбивен ми бил Аксел одсекогаш, и никој немојт да ме премислит.. дури ни една од моите најдобри другарки :kajg:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
факт е дека аксл си правел како ке му прднело, глупо е за еден музичар да се степа со фан на концерт сред песна само зашто го снимал со камера

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Аксел забегал, сите забегале. Затоа крајот брзо ги стигна!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Axl e sram za lugeto opsto.Kreten na 10 i plus e metro i zelba za rastenje zatoa i se ponasal taka cel zivot go samarale decko aj po voda

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
MaRiNa`Oh напиша:
Се сложвам за горенаведеното, само имам коментар за болдираното:
Беше, ама пред очите на јавноста, а всушност си ја вртел групата како сака според неговите вкусови, пеел тралалајќи со клавири ако не му било погодено а изигравал хард кор маже ко ќе се нафурал. а другите членови можеле само да ќутат и да му одет по гз или пак да си одет.. како шо напраја прво Изи Стредлин па по него и Слеш и Гилби и Мет и Даф.. значит на сите им се скурчило (фала Гижо за изразоф :))
Едноставно одбивен ми бил Аксел одсекогаш, и никој немојт да ме премислит.. дури ни една од моите најдобри другарки :kajg:
OK! kako bilo sekoj si imat svoe mislenje ..kako i da e G`N`R bea edna od najdobrite grupi vo istorijta na muzikata. Sigurno sekoj slusal barem edna nivna pesna ili gleal nekoj niven spot itn itn. Zato se tie zakon , so posle 10 i 20 godini nivnata muzika seushte e aktuelna megu mladite!!

Kajgana Shop

На врв Bottom