Guns 'N' Roses

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
Sto mislite za ovoj bend, dali e dobar, ima li dobri pesni itn. Ja mislma deka GNR e eden od najdobrite rok bendovi vo istorijata. Pa sto mislite pisete ovde!!!!

Тиње... али се поштуе...

Eden od moite najomileni bendovi. Appetite for destruction e neverojaten album mozebi eden od moite najomileni albumi:music3:. Inaku mislis na GNR so starata postava ili na ovie novive?
A sto mislite za Velvet Revolver?

Го поштувам едино до 91, дур беше Стредлин тука.

MaRiNa`Oh напиша:
Го поштувам едино до 91, дур беше Стредлин тука.
Субјективизам... Сигурно Изи не би бил среќен да знае дека некој ги слуша ГНР само ради него(виот изглед).:)

Супер се.Закон:music3::music3:

Бенд кој јас лично го поштувам,бенд од кој макар 20 песни редовно ми се на листа за слушање.Бенд кој за краток период постигна многу а може да се каше и премногу.
Бенд кој има публика голема и кога би сметале со проценти 70% им се женски во публиката и 30% машки. Што без размислување може само да им се завидува во тој поглед.:smir: Респект ГнР

The Macedon напиша:
Eden od moite najomileni bendovi. Appetite for destruction e neverojaten album mozebi eden od moite najomileni albumi:music3:. Inaku mislis na GNR so starata postava ili na ovie novive?
A sto mislite za Velvet Revolver?

za starata postava,a velvet revolver se sranje

CyberBop напиша:
Добра група, го имаат најдобриот гитарист...

Слеш-Креш?

Абе добар да, али најдобар... за такоф бенд и не треба боље гитарист...

Abe grupata e stvarno TOP! Mene licno mnogu mi se svigja Appetite for destruction i mi e eden od najomilenite albumi, pole ovoj album malku deckite zabegale(toa e kogaj ce im udru slavata u glava) ali ipak ja mislim deka i ponatamu praele odlicni pesni.

Многу добар бенд, со многу достигнувања. Аксел заедно со Агилера се прогласени за пејачи со најголеми можности, за Слеш и да не зборуваме. Само мислам дека проблемот беше во Аксел и неговиот нов стил што сакаше да го наметне на групата, што влијаеше за директно распаѓање на групата.

не ги слушам но сепак песната don't cry е закон сум слушнала и други песни од нив но не се мој тип

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom