GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Којзнае каде купувате игри, и јас може сеа да ти ја продадам Far Cry со паковка од Far Cry 2, и ојш дома гледаш ’’исти се’’.

Ја има некој превртено играта???
Ја играм веќе по 3ти пат и никако да ја превртам...
првиот пат играв играв 7-8 саати и не ја снимав и некаде при крајот бев и снема струја, се изнервирав и ја избришав (не ја превртев)
вториот пат играв играв...пак некаде на исто место бев сестра ми почнала од ново и си ја снимила врз мојата...и пак ја избришав
и сега ја играм по трети пат и чекам само што ќе ме снајде ....сега сум во Сан Фиеро...:)

Ја иам ја свртено , ќе беше добро да ми текињаше на некоја од мисиите. Летоска, слободно време колку сакаш, ајде сите навалете на Сан Андреас...А моментално ми е инсталирана на писи ама само си возам со крос и слично и се глупирам xD

Со тоа авиончето од Втора светска војна, успеав пред малку да соборам 7 борбени авиони, и тоа два соборив со мое десно крило чукнато, а еден со двете крила чукнати. Штосот е да летате во круг, на пример се на десно, и полека авионот ќе ви излезе пред очи, е тогаш почнете да пукате, и гледајте да летате на иста висина, и во ист правец. На почеток е малку тешко, но после ќе се навикнете. И, полесно е ако времето е пладневните часови бидејќи ноќе, на изгрејсонце или на зајдисонце слабо се гледа.
Да се дополнам: Не сум ја превртел, бидејќи запнав на една стаза уште од ноември сум таму. Стазата е онаа што со мотор треба да влезам во авионот што полетува. Bike skill ми е до крај, ама не бива, никако да го стасам. Пробувам и на различни временски термини, ноќе, сабајле, со олуја, кога е мирно, али не бива. Да не знае некој некое штосче?

gta 4 e izlezena za ps3 i xbox, a za pc ke izleze vo oktomvri 2008 vo Sad,noemvri vo evropa(Velika britanija) a za vo makedonija ima da cekame use godina ipol :).inace Rockstar(firmata sto ja pravi igrata GTA) nema namera da pravi pc verzija za igrite GTA liberty sity stories i Vice city stories i gi ima samo za ps2 i psp.a tie liberty city stories so gi kupuvate i siminjate od internet se samo mod na drugi gta praeni so razni emulatori i drugi sr*nja u so ne se razbiram :) taka da vistinskata gta lcs ili vcs nema da ja zaigrate na pc nikad osven na Rockstar ako ne im dzvrcne da ja napraat :)

gta 4 e izlezena za ps3 i xbox, a za pc ke izleze vo oktomvri 2008 vo Sad,noemvri vo evropa(Velika britanija) a za vo makedonija ima da cekame use godina ipol :).inace Rockstar(firmata sto ja pravi igrata GTA) nema namera da pravi pc verzija za igrite GTA liberty sity stories i Vice city stories i gi ima samo za ps2 i psp.a tie liberty city stories so gi kupuvate i siminjate od internet se samo mod na drugi gta praeni so razni emulatori i drugi sr*nja u so ne se razbiram :) taka da vistinskata gta lcs ili vcs nema da ja zaigrate na pc nikad osven na Rockstar ako ne im dzvrcne da ja napraat :)

Затоа постојат торенти...:smir:

Со тоа авиончето од Втора светска војна, успеав пред малку да соборам 7 борбени авиони, и тоа два соборив со мое десно крило чукнато, а еден со двете крила чукнати. Штосот е да летате во круг, на пример се на десно, и полека авионот ќе ви излезе пред очи, е тогаш почнете да пукате, и гледајте да летате на иста висина, и во ист правец. На почеток е малку тешко, но после ќе се навикнете. И, полесно е ако времето е пладневните часови бидејќи ноќе, на изгрејсонце или на зајдисонце слабо се гледа.
Да се дополнам: Не сум ја превртел, бидејќи запнав на една стаза уште од ноември сум таму. Стазата е онаа што со мотор треба да влезам во авионот што полетува. Bike skill ми е до крај, ама не бива, никако да го стасам. Пробувам и на различни временски термини, ноќе, сабајле, со олуја, кога е мирно, али не бива. Да не знае некој некое штосче?
хехе нема некое посебно штосче освен ептен да го темпираш времето и да не се чукаш во тоа бурињата шо паѓаат од авионот. Иначе една од најдобрите мисии според мене:helou:

Не сум пробал мулти...Кажете дали е добро...Дали вреди да ја барам играта да ја инсталирам, да го download-ирам пачот и да го инсталирам.:kafe:

Има ли некој со ја свтрел GTA SA 100 % и без ниту една шифра?
p.s. Ja ја свртев и сум многу Горд на себе
100% и без шифри. :baeh:

Има ли некој со ја свтрел GTA SA 100 % и без ниту една шифра?
p.s. Ja ја свртев и сум многу Горд на себе
100% и без шифри. :baeh:
Сега значи имаш што да им се фалиш на внуците додека тие ќе ти се смеат дека си свртел игра од пред 20 години. *Ако сфаќаш што сакам да кажам.

БТЊ Ја имам и јас свртено СО ШИФРИ! И горд сум на тоа!

Јас jа имам свртено ама имав пишувано за оружје шифра, а и да немаш исти К. ако на крај незнаеш да леташ авион :)

На мојава канта ГТА СА на моменти се играше како во забавена снимка и беше невозможно да се игра. Баш тука ми го правеше овој проблем и ја поминав со една шифра за убрзање или така нешто беше не се сеќавам. Проби со некоја таква шифра ако не можеш. Најсмешно од цела игра ми беше една мисија кога со обичен авион пропелер ќе стигнеш еден друг авион, ќе скокнеш од твојот и ќе се фатиш за вратата на другиот и магично ќе влезеш внатре и тепаш. Како у Џејмс Бонд :)

Да не знае некој каде може да се најде модот за Сан Андреас -Serbia ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom