GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Abe luge,znaete li vie deka i GTA S.A. OBI4NA verzija, i GTA S.A. GI IMAM svrteno za 4 dena i toa 85% od cela igra na dvete.

Abe luge,znaete li vie deka i GTA S.A. OBI4NA verzija, i GTA S.A. GI IMAM svrteno za 4 dena i toa 85% od cela igra na dvete.

Сега ќе треба еден трицикл да ти купам. Прати ми ја твојата домашна адреса по пп :zable:

играва е ТОП .. ја имам 4 пати превртено сега ја избришав.. но сеа излезе нова GTA - Libary Sity ја така слушам точно ли е ? :smir:

На 29 април за PS3 & X360. За компјутер уште не се знае дали воопшто ќе ја префрлаат.

Abe lud sum po GTA i edvaj 4ekam da isko4i onaa novata, a koga ke isko4i ke bide...gadno!!!

gi mrazat poso 90% od igracite na GTA ne ni pomisluvaat da pominat misii tuku samo da pisat sifri za oruzja i tenkovi i da praat rsum po gradot ...jas na primer epten se macev so avionot mi trebase 3 pati da ja povtoram misijata za da pominam ama ne se otkazav i posle od prva mi odese

да од првa тешко да ги изиграш мисиите со авиони 2 дена ми требаа да ја изиграм таа со хидрата и кога ја изиграв конечни се заебав на слетувањето :)

На автопазар има некоја верзија Liberty City Stories,тоа е онаа од PSP,само што за PC ја шиткаат ѕвероиве.
Е сеа,јас имам слаб нет,дај некој нека најде инфо дали ја има на PC,или некој мод за San Andreas направиле...

На автопазар има некоја верзија Liberty City Stories,тоа е онаа од PSP,само што за PC ја шиткаат ѕвероиве.
Е сеа,јас имам слаб нет,дај некој нека најде инфо дали ја има на PC,или некој мод за San Andreas направиле...

Ја има само за PS2 и PSP, за РС ја нема, а и тешко да ќе ја има. Не е многу лоша, ама во споредба со San Andreas, МНОГУ Е ПОЛОША!

Се надевам некако дека GTA IV ќе искочи за РС, ама и тоа тешко ми делува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom