-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Сичко е исто јас ги имам и Либерти сити и сан андреас нема разлика..
Е сеа ама глупост тресна...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сичко е исто јас ги имам и Либерти сити и сан андреас нема разлика..

.inace Rockstar(firmata sto ja pravi igrata GTA) nema namera da pravi pc verzija za igrite GTA liberty sity stories i Vice city stories i gi ima samo za ps2 i psp.a tie liberty city stories so gi kupuvate i siminjate od internet se samo mod na drugi gta praeni so razni emulatori i drugi sr*nja u so ne se razbiram
taka da vistinskata gta lcs ili vcs nema da ja zaigrate na pc nikad osven na Rockstar ako ne im dzvrcne da ja napraat 
gta 4 e izlezena za ps3 i xbox, a za pc ke izleze vo oktomvri 2008 vo Sad,noemvri vo evropa(Velika britanija) a za vo makedonija ima da cekame use godina ipol.inace Rockstar(firmata sto ja pravi igrata GTA) nema namera da pravi pc verzija za igrite GTA liberty sity stories i Vice city stories i gi ima samo za ps2 i psp.a tie liberty city stories so gi kupuvate i siminjate od internet se samo mod na drugi gta praeni so razni emulatori i drugi sr*nja u so ne se razbiram
taka da vistinskata gta lcs ili vcs nema da ja zaigrate na pc nikad osven na Rockstar ako ne im dzvrcne da ja napraat
![]()
хехе нема некое посебно штосче освен ептен да го темпираш времето и да не се чукаш во тоа бурињата шо паѓаат од авионот. Иначе една од најдобрите мисии според мене:helou:Со тоа авиончето од Втора светска војна, успеав пред малку да соборам 7 борбени авиони, и тоа два соборив со мое десно крило чукнато, а еден со двете крила чукнати. Штосот е да летате во круг, на пример се на десно, и полека авионот ќе ви излезе пред очи, е тогаш почнете да пукате, и гледајте да летате на иста висина, и во ист правец. На почеток е малку тешко, но после ќе се навикнете. И, полесно е ако времето е пладневните часови бидејќи ноќе, на изгрејсонце или на зајдисонце слабо се гледа.
Да се дополнам: Не сум ја превртел, бидејќи запнав на една стаза уште од ноември сум таму. Стазата е онаа што со мотор треба да влезам во авионот што полетува. Bike skill ми е до крај, ама не бива, никако да го стасам. Пробувам и на различни временски термини, ноќе, сабајле, со олуја, кога е мирно, али не бива. Да не знае некој некое штосче?
Сега значи имаш што да им се фалиш на внуците додека тие ќе ти се смеат дека си свртел игра од пред 20 години. *Ако сфаќаш што сакам да кажам.Има ли некој со ја свтрел GTA SA 100 % и без ниту една шифра?
p.s. Ja ја свртев и сум многу Горд на себе
100% и без шифри. :baeh:
Да се дополнам: Не сум ја превртел, бидејќи запнав на една стаза уште од ноември сум таму. Стазата е онаа што со мотор треба да влезам во авионот што полетува. Bike skill ми е до крај, ама не бива, никако да го стасам. Пробувам и на различни временски термини, ноќе, сабајле, со олуја, кога е мирно, али не бива. Да не знае некој некое штосче?