Има пачови за кобајаги поправување на тој проблем,а гледам солидна кофигурација не би требало да прави проблем, да почекаме некој од поискусниве да пише нештоjas imam i3 cpu 293GHz ram 4 giga so nvidia geforse gt 240 ipak mi koci gta IV zosto?
aj da pocekameИма пачови за кобајаги поправување на тој проблем,а гледам солидна кофигурација не би требало да прави проблем, да почекаме некој од поискусниве да пише нешто
Кој пач го користиш?jas imam i3 cpu 293GHz ram 4 giga so nvidia geforse gt 240 ipak mi koci gta IV zosto?
Јас со 1.0.7 ја играв топ. Проблеми само коа ќе се загрееше графичката па глупости имаше на моменти. Едвај сецкаше. Се на најјако можно освен сенките кои беа на High, а не на Very High.Јас сите пачови ги пробав буквално сите, па кочи. Кога бев на XP ја играв на Very High setings, одкога ставив 7 и ја инсталирав нејќе ни на low.
abe mene koga ke svrtam so kola ili motor levo ili desno togas mi secka samoКој пач го користиш?
Спуштиго пачот 2 и ке ти се средит.И кај мене така е,а иначе ако вртиш со стрелките лево и десно не кочит така, само кога ке притискаш на A и на D кочит ;Pabe mene koga ke svrtam so kola ili motor levo ili desno togas mi secka samo
WTF LOL OMG?Спуштиго пачот 2 и ке ти се средит.И кај мене така е,а иначе ако вртиш со стрелките лево и десно не кочит така, само кога ке притискаш на A и на D кочит ;P
Брат имаш погоре решение. Симни си пач и се ке се среди. Jас имам DualCore Athlon II X2 и графичка HD 5670 и мене ми кочеше кога вртев лево и десно кога сум во автомобил. Со пачот ке одиИграва корне на мојот пц, а имам 2гб рам, 9500 џи-форс(512мб), процесор дуал кор 2.5 интел.
Озбилно бе брат не ке те мамам така беше кај мене,нз можда да е до верзијата неш нз зш и кај другар со тоа цд кога ја инсталиравне така правеше и од кога инсталиравне пач 2 ок си беше.WTF LOL OMG?
Се надевам не си сериозен со постов така? Бидејќи ако сецка на А или Д, ќе сецка и на стрелка ЛЕВО и ДЕСНО.
Пошо ова горе испадна како да играш ПЕС 2011(пример) и да ти сецка ако шутнеш со Роналдо, а ако шутнеш со Меси да не сецка, или обратно.
Иначе и 1.0.7 е доста добар пач.
Врати си се на XP! Јас користев Win7 некое време и за игрите можам да ти кажам дека е тапа,речиси загарантирано имаш послаби перформанси на Win7.Еве на пример StarCraft 2 на Седмицата на било кои графички подесувања имав проблеми со framerate-от,си ставив XP пред некој ден,инсталирам StarCraft 2,ставам се на Ultra освен "Textures Quality" на High (имам ATI Radeon HD 4850 512mb) и играта си работи перфектно.Windows 7 користи DirectX11 и мора да емулира DirectX9 за игрите бидејќи најголемиот дел од нив се напишани за DirectX9.Поентата ми е - се додека DirectX11 не стане mainstream во гејмингот - XP is my friend.Сите можни пачови и кракови ги пробав, пак нејќе кочи па кочи. Сите други нови игри ми одат супер, само ГТА ( омилената моја) неможам да ја играм
da amoze da mi pratis link od patchotСпуштиго пачот 2 и ке ти се средит.И кај мене така е,а иначе ако вртиш со стрелките лево и десно не кочит така, само кога ке притискаш на A и на D кочит ;P