Што е графички подобрено?Графички, е подобрена играта со пачот...ама перформансите уште се тиња. Да не знае некој како да избришам 1 Save ? Пошто цело време ме напиња на аутосејв ради тој вториот.
Пример, кога паѓа дожд, каков е отсјајот на улицата За да даде таков отсјај предходно требаше да биде на Very High, а сега со Medium се постигнува истотоШто е графички подобрено?
Со РС од 20 000 ден. ќе можеш само да ја пуштиш GTA IV20000
Кога ќе мрдаш накаде да маваш држи SpaceОвие од Рокстар не се точни :|
Изгледа никој не пробал да игра билијард на тестатура,ебате сензитивитито,зашто не направиле маус комбо...
Шупаци
Ja use u April go plativ samo kukjisteto 20000 i super si ja ugram, da cuknam vo drvo do sea neam problemi.Со РС од 20 000 ден. ќе можеш само да ја пуштиш GTA IV
Кажи што конфигурација имаш?Ja use u April go plativ samo kukjisteto 20000 i super si ja ugram, da cuknam vo drvo do sea neam problemi.
Edit: I ne igram na minimum.
Мене ми се правеше истото. Меѓутоа јас мењав графичка и имав проблеми прво со напајање и со драјвери.Во сред играње ми се појави плав екран,потоа компјутерот се рестартираше и се врати во нормала,,,,ама не ми е јасно ПЛАВ ЕКРАН? мислите дека нешто ми се заебало ве молам за коментар...Поз
Пиратерија ќе пуштат во скоро време да се продава, за оригинал мислам дека нема да има барем подолг период бидејќи пиратеријата е над се.Знае некој каде има низ Скопјево да се купи ?