GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Графички, е подобрена играта со пачот...ама перформансите уште се тиња. Да не знае некој како да избришам 1 Save ? Пошто цело време ме напиња на аутосејв ради тој вториот.

Графички, е подобрена играта со пачот...ама перформансите уште се тиња. Да не знае некој како да избришам 1 Save ? Пошто цело време ме напиња на аутосејв ради тој вториот.

Што е графички подобрено?

Што е графички подобрено?

Пример, кога паѓа дожд, каков е отсјајот на улицата :) За да даде таков отсјај предходно требаше да биде на Very High, а сега со Medium се постигнува истото

Овие од Рокстар не се точни :|

Изгледа никој не пробал да игра билијард на тестатура,ебате сензитивитито,зашто не направиле маус комбо...
Шупаци :)

абе тое да беа салам ке ја направеа супер играва ама тое што ке правис.

Овие од Рокстар не се точни :|

Изгледа никој не пробал да игра билијард на тестатура,ебате сензитивитито,зашто не направиле маус комбо...
Шупаци :)

Кога ќе мрдаш накаде да маваш држи Space :)

Ај ако може некој да ми даде директен линк од пачот да го пробам и упатство како да го инсталирам.

Koga odam na Grand Theft AUTO 4 mi se pojavuva Edna slika i odam play pa mi se pojavuva nesto login to socal club pa odam ok i mi se pojavuva Razor 1911 i nisto posle ne mi se uklucuva igrata ve molam pomognete

Во сред играње ми се појави плав екран,потоа компјутерот се рестартираше и се врати во нормала,,,,ама не ми е јасно ПЛАВ ЕКРАН? мислите дека нешто ми се заебало ве молам за коментар...Поз

Мене ми се правеше истото. Меѓутоа јас мењав графичка и имав проблеми прво со напајање и со драјвери.
Ако си мењал харвер-графичка можно е да до драјверите. Симни најнови од сајтовите дал на ати или нвидиа.

Знае некој каде има низ Скопјево да се купи ?

Пиратерија ќе пуштат во скоро време да се продава, за оригинал мислам дека нема да има барем подолг период бидејќи пиратеријата е над се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom