Зависи каква конфигурација е. Има назад неколку страни Минимум Конфигурација и Препорачана, спореди и види.Можно ли е, на MSI лаптоп да ја фати ГТА 4?
што конфигурација е лаптопот?Можно ли е, на MSI лаптоп да ја фати ГТА 4?
Прво, малку си ја утнал темата, нека ни ги преместат мислењава...Дали може некој да ми каже дали можам да играм на лап топ со перфоманси...
4 гига рам.. Цпу Дуо P7350 и графичка АТИ Радеон ХД 3470...
и да ми каже во сетингс за графичката што е тоа .. total available graphic memory...
и според вас дали е добар овој лап топ...јас графичката не ја разбирам дали е јака или слаба..во споредба со ПЦ дали може некој да одговори со каква картичка може да се спореди...фала однапред
прашувам за гта нормалноо...не сум до толку удрен тука да поставувам вакви прашања а да не се однесуваат за гтаПрво, малку си ја утнал темата, нека ни ги преместат мислењава...
Второ, што подразбираш под поимот "играње"?
Ова ти е доволно за кантер, другите игри сите на low или ако начекаш некоја на medium да ја играш.
Total available graphic memory ти кажува колку меморија би ти крадела графичката од рам меморијата на компјутерот.
Лаптоп не е за игри (освен некој од Alienware )
Ги исполнуваш хардверските побарувања на играта ?Ех, мене не ми се уклучува. Ми се појавува она Don't Send. Стварно не знам до што е проблемот... се инсталирав така како што треба.
Ееее, нормално дека да. Не е до побарувањата, до нешто друго е... ама не знам што е тоа.Ги исполнуваш хардверските побарувања на играта ?