gresis druze i ja ja iam istata graficka so 1GB,inace nema razlika megu 512 i 1 GB mislam.Pozzофтопик: кај најде 8500 со 1 гб меморија бе друже јас ко што знам само со 512 има поправете ме ако грешам
п.с ако ја тера кај тебе пиши да знам дали да ја симнувам пошто иста конфигурација имаме(освен графичката кај мене е 512)
Kaj mene uste poveke baraseЕдит,си играв со едиторот,и добив прилика од прва рака да видам колку би барала GRAM за да играте visibility max,textures high при 1024 резолуција.
Погледнете го црвеното доле.
Заклучокот колку добро е оптимизирана ќе го сфатите сами
heheeh tuka si u pravoo pozzzИма Хеликоптери закон е филингот коа го леташ Али најбољи е напраено коа паѓа Нико од Хеликоптер, ебење е
И, да ... Откако ќе ја инсталирате играва, не се надевајте на добри резултати у школо
Avioni ne cekajte!Nema!A helikopteri ima!Glupavo e da ima avioni na tolkav 1 grad!Toa ti e isto ko od kisela voda da ides do gjorce so avionNo sense!Еј а стварно нема авиони и хеликоптери?:nesum:
црвено нема шанса, жолто итака итака.Вака сега ке можете ли да ми кажете дали ке можам да ја играм со следнава конфигурација:
- Процесор: Intel Pentium 4 :raz:
- CPU: 3.06GHz :raz:
- 1 GB of Ram :raz:
- Графичка: nVIDIA GFORCE 8500 1GB :raz:
Со 3.06 гига херца нема шанси??? :nesvest:црвено нема шанса, жолто итака итака.
Ако ми пратиш sXe што работиДечки, ќе може некој да ми прати крак што работи?
Не, туку со Pentium 4 нема шанси.Со 3.06 гига херца нема шанси??? :nesvest:
Исклучи интернет претходно па стартувај ја играта.Еј дечки абе никако не можам да ја стартовам играта.... го ставив кракот...и гледајте шо ми излегва
http://img116.imageshack.us/img116/9923/gtapr3.jpg