само што претепав неколку невини луѓе...на виста ... така да работи друже само ти исталирај и не станувај од пцСега прашав кај едни што продаваат игри и ми велат дека била на 4 DVD ... ОК , ако е ,ама уште ми рекоа дека можело да се пушти само на windows XP сервис пак 3... Кога им реков дека јас имам VISTA тие ми рекоа дека не работела на VISTA...
Ве прашувам дали е ова точно или не...??? Не ми се верува да не се пушта на VISTA...???
Одговорете ми ако некој знае...
Од каде ја имаш купено...??? Овие овде тврдат дека не се пушта на VISTA и дека после не враќале пари...само што претепав неколку невини луѓе...на виста ... така да работи друже само ти исталирај и не станувај од пц
хеликоптери има, а за авиони сеуште немам видено.Еј а стварно нема авиони и хеликоптери?:nesum:
Нема шанса. Незнам ни дали ќе се подигне играта 8500гт = онборд графичкаИграва стварно ме пали и сакам да ја иам то ест ја симињам а незнам дали ке ми ја фати видов на онаа страницана за проверување и ми вика неможе а ми вика исто дека неможе и за некои др игри кој ги играм без проблем.
Вака сега ке можете ли да ми кажете дали ке можам да ја играм со следнава конфигурација:
- Процесор: Intel Pentium 4 :raz:
- CPU: 3.06GHz :raz:
- 1 GB of Ram :raz:
- Графичка: nVIDIA GFORCE 8500 1GB :raz: