Woofer
I'm a very neat monster.
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 854
- Поени од реакции
- 325
Би требало да ја тера без проблемIntel i5 2.8ghz
4gb ddr3 ram
Ge force gts450 1gb ddr3
???????????????????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би требало да ја тера без проблемIntel i5 2.8ghz
4gb ddr3 ram
Ge force gts450 1gb ddr3
Intel i5 2.8ghz
4gb ddr3 ram
Ge force gts450 1gb ddr3
Да прашам околу играва, не знам зошто но на сите резолуции осеќам дека играта ми сецка.
Проверив на canyourunit.com и ми покажа дека мојава конфигурација ги задоволува сите критериуми што значи дека не би требало да сецка.
Дали има некој пач/крак/финта со која се решава ова или јок?
za pacovite ne sum siguren, ama ako ja namalis grafikata sigurno nemat da ti kocitIntel Dual-Core E5200 @ 2.5 Ghz
RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
Вин ХП
Доволна ли е конфигурација да се игра играва?
Еднаш ја имав инсталирано ама сецкаше на било која резолуција, па ми рекоа дека има пачови, и не знам некако не ми се верува дека пачовите ќе сменат нешво во врска со сецкањето, или пак јас сум грешка, има ли вистина во тоа?
Intel Dual-Core E5200 @ 2.5 Ghz
RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
Вин ХП
Еднаш ја имав инсталирано ама сецкаше на било која резолуција, па ми рекоа дека има пачови, и не знам некако не ми се верува дека пачовите ќе сменат нешво во врска со сецкањето, или пак јас сум грешка, има ли вистина во тоа?
Истата конфигурација само графичка 1 гб.Intel Dual-Core E5200 @ 2.5 Ghz
RAM 2GB DDR2
HDD 230GB
Вин ХП