GTA IV

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Има за ова една финта да напраиш User на Games for Windows Live и мислам дека нема да има проблем со кракување,а иначе ја имам модирано играва и топ е ама сеа си го чекам новото пц и ќе плешем со модови,иначе очекуем i5 2.66GHz, nVIDIA GTS450, 4GB RAM, 1024GB HDD

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Има за ова една финта да напраиш User на Games for Windows Live и мислам дека нема да има проблем со кракување,а иначе ја имам модирано играва и топ е ама сеа си го чекам новото пц и ќе плешем со модови,иначе очекуем i5 2.66GHz, nVIDIA GTS450, 4GB RAM, 1024GB HDD
Добра конфигурација, која ќе држи барем уште во наредните 4-5 год...иначе колку пари зш и ја сакам нов пц да зиам ?

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Имам проблем со играва... Имав XP одеше супер на High setings, сега ставив 7 кочи неверојатно!. Неможе да се игра ни на medium ни на low!. Дали е до оперативниот систем?.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Имам проблем со играва... Имав XP одеше супер на High setings, сега ставив 7 кочи неверојатно!. Неможе да се игра ни на medium ни на low!. Дали е до оперативниот систем?.
А имаш инсталирано дравјерите за графичката? ( не тоа што иде default со windows)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
А имаш инсталирано дравјерите за графичката? ( не тоа што иде default со windows)
Ги имам инсталирано., Еве на пример , Medal of Honor новата ја играм на High не сецка ич.. Незнам зошто така се прави на ГТА ( а баш ми е мака дека е супер игра!).

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ги имам инсталирано., Еве на пример , Medal of Honor новата ја играм на High не сецка ич.. Незнам зошто така се прави на ГТА ( а баш ми е мака дека е супер игра!).
A која верзија од кракот користиш?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако може некој да ми каже како се инсталираат пачовите? И некој ако симнувал да знае некој што работи, да не симнувам за џабе, ако сака некој по пп да ми прате. :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Нема таскменаџер виндоус 7?Стисни CTRL+ALT+DELETE и потоа Processes и terminate program на програмата која го искористува процесорот најмногу.Пробај исклучи антивирусот.Извини во погорниот пост погрешка сум напишал таскбар наместо таск менаџер во брзање.:smir:

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Да,да направи disable на антивирусот,пробај исто со compatiblity мод, одиш десен клик на иконата од играта -> Properties -> Compatibility,потоа означи го "Run this program in compatibility mode for:" одбери некои од опциите за Windows XP (на пример со Service Pack 3),додека си на истиот таб означи ги и "Disable visual theme" и "Disable desktop composition".

Kajgana Shop

На врв Bottom