Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Непотребна омраза, се кладам дека 90% од вас сте на возраст од 15-18 години, без желба да ве навредам или нешто али тоа е чест случај на новите генерации. Незнам одкаде толкава омраза, (без причина) стварно.

Честито победа на Гана :). Заслужено, а србите сами си се криви, почнувајќи од селекторот, завршувајќи со играчите.
И јас навивав за Гана, и сакам да оди понатаму со Германија, ама нема потреба мислам од ширење на толкава омраза, едно е да се радува човек, друго е да шири омраза.

лечење комплекси ...толку нема да се радуваат на победа на својата репрезентација(Македонија) од колку на пораз на комшија ...али то а е што да правиш малограѓанство.

Милојко џе си брате,да не се уби ? Може да си ги затнете муцките со другарчињата србоманчиња.

Искрено порано немав ништо против србите но веќе е неподносливо нивното провоцирање,изјавите дека сме срби со говорна маана и други националшовинистички срања.

Темава стана зачеток за трета светска војна ебаго. Изгубиле изгубиле, биг диал, ко да којзнае што се случило. Јас убаво си имав кажано уште поодамна, не летајте во облаци дека сте најјаки, еве заради ова.
Е сега со душа ја чекам Германија да видам како ќе се покажат со Австралија. Типувам на победа со повеќе од еден гол разлика и превземање на прво место во група.

До каде беше до Токио хммммммм:raz:
И незнам кој е искомплексиран сега...
Тоооооооооо нигер мадафака гангста шит јо јо.
Красиќ талентот,топка не може да смири(изгледа имаше бетон у копачките:pos:)

Спуштете се долеееееееее!!!

Сами си испровоцираа таква рекација. Сега нека се дават во сопствената ароганција и надуеност. 90% од коментариве се од луѓе копои „прв пат“ пишуваат во темава зш и нив веројатно им е скурчено од „Србија до Јоханесбург“ коментари и јутуб видеа за Србија од Чорба...

Нека се спуштат за почеток на земја па ќе правиме муабет.

Вечер Германија - Австралија :tv: Очекувам искреко многу голови. 3:1 за Германија.

Абе секој си ја бодри својата репрезентација, нормално е да има такви коментари од нив. Сакам да кажам ако ти навиваш за Германија, нормално ќе е да пишуваш слични ствари, ко пример дегенчено со Deutschland uber alles. Што е поразлично тоа од ,,Србија до Јоханезбург'' ?

Океј е мал ремет, сфаќам, ама дотолку не ми е јасно.

Ганааааааааааааааааааааааааааа,

аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу:vozbud::vozbud::vozbud:

Колку знаев дека ке го папате Срби глупи.

И да ми каже некој играше Красич (најдобриот играч во светот според многумина добри познавачи на фудбалот), пошто не го видов:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

дечки, остајте ги сеа, нека почиваат во агонија :devil3:

малограѓанство??

корени влече од север -

picture.php

copy 2006 paste 2010

реално

Каква тесна победа бе, вечер паѓа секс во ЈАР, ќе му скидаме невиноста на првенствово. :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom