Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алооо, што ви е, го прочитавте ли мојот пост? не дека сум некој што треба да биде земен у предвид, или по мене да се водите, али тоа е чиста логика и факт. Нема потреба за ваква омраза, и навреди.

Конечно некој ве спушти на земја......кој високо лета ниско паѓа...хахах :pos: :pos: :pos:
Лесно можеа србине да победат но не ги искористиа шансите....Жигич=тиња.....

Ви реков Гана со БСК ќе направат нешто добро за Африка :tv:

Не се толку тапа Србиве, назад се ок ама напред се лулз.

За малку ќе играја србиве финале, ама за малку :pos: :pos:

Србија ќе било изденадувањето на СП :tv:

И мене Србите не ми се омилени, али стварно не глеам причина зошто би се радувал на нивни неуспех или пак да удирам ваков хејт. Ептен претераа некои членови тука, не е работа со банови да се дотерува паметот, сами свестетесе.

Појше се радуваат на пораз на некој сосед отколку на победа на Македонија. Е ова го неам видено:tapp::tapp:

ГИЈААААААААААААААААААААААААААААААН ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

AsamoahGyanR_468x531.jpg

Трагичар е жими к*рот на Чешка така ја исфрли и во 2006 а сега и Србија.
Who Is Next? : )

Без галје србоманчиња ќе се извадите во второво коло со Германија.....ехехе.... :pos: :pos: :pos:

вицот треба да биде: За деца со рачиња нема колачиња :pos: :pos:

ДА СЕ ИСКЛУЧАТ СИТЕ КОМПЛЕКСАШИ НА ТЕМАВА.ВУЛГАРНИ

НАПРЕД СРБИЈА

Serbia-Flag.gif

И мене Србите не ми се омилени, али стварно не глеам причина зошто би се радувал на нивни неуспех или пак да удирам ваков хејт. Ептен претераа некои членови тука, не е работа со банови да се дотерува паметот, сами свестетесе.

Сами си испровоцираа таква рекација. Сега нека се дават во сопствената ароганција и надуеност. 90% од коментариве се од луѓе копои „прв пат“ пишуваат во темава зш и нив веројатно им е скурчено од „Србија до Јоханесбург“ коментари и јутуб видеа за Србија од Чорба...

Нека се спуштат за почеток на земја па ќе правиме муабет.

Вечер Германија - Австралија :tv: Очекувам искреко многу голови. 3:1 за Германија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom