Група Ц (MKD, GER, SLO, MNT) - Загреб

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа нема да се пласира понатаму?

• Германија

Гласови: 9 6,2%
  • Словенија

Гласови: 14 9,7%
  • Македонија

Гласови: 14 9,7%
  • Црна Гора

Гласови: 108 74,5%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добри се судиите, не заебавајте.
Тоа шо неаме никаква игра и идеја во напад е проблемот, ништо тимски не изигравме,9 минути поминаа.
Скок секогаш животни партии има со нас.

Не да се добри судииве, бољи немало. Прилично сум убеден дека НИКАД досеа сме немале 6 ( Ш Е С Т ) исклучувања за противникот во едно полувреме. Ни судат ко да сме Германија. :cuc:

Како успеаа нерешено да извадат на полувреме ни они самите не знаат. Едно од најлошите полувремиња изиграни им беше ова :pos::pos:

Не ми се верува дека имаме нерешено после вакво катастрофално полувреме. :pos:
Мене не ми се верува дека до 25 минута имавме само 5 гола, а за пет минути после дадовме 6.:ROFLMAO:

Конечно и ние да дадеме некој ваков гол у задња секунда. :D

Серете по Деки кој е очај, во ред ама па само тој и Кире шутираат, другиве во напад ко чуњеви и за додавање стојат.
Peja <3 Manaskov

Расположение на форумов на две страни е како на жена у ПМС :)

Ајде наши се :)

Зар собра храброст Талески да шутне? Цело полувреме играше ама ко да не играше, изгледа чекаше вистинска шанса шо ќе се замара да троши топки.

Не ми се верува дека имаме нерешено после вакво катастрофално полувреме. :pos:

Мене не ми се верува дека до 25 минута имавме само 5 гола, а за пет минути после дадовме 6.:ROFLMAO:

Ако ви текнува и против Полска на ЕП имавме вакво враќање од мртвите последните 2 минути од натпреварот, можевме дури и да победиме ама ја посра некој :icon_mrgr:

И овај Раул е за в газ ебање !
Ми пријавува едно лево крило на утакмицата, а тоа едно крило е играч без мозок т.е. Деки Бој, а на другата страна десно крило зема два играчи за утакмицата Џомба и тој Поповски кој е земен за да дава шишиња со вода на клупа, па ПИЧКА МУ МАТЕР кога го имаш таму Џомба кој барем има ПОЈЌЕ МОЗОК ОД МАНАСКОВ, играј тука само со едно крило, на лев земи го Ојлески, барем ќе има кој да го одмори така Манасков, после 3-4 промашвање со ред следи да се пресели на клупа, ама проблем е денес шо нема кој да го замени !

П.С. На 3 од 4 влеза на Манасков, Скок му паѓа долу на ударите и му ги брани, Деки си слушнал ли за лоб удар бе ?

Серете по Деки кој е очај, во ред ама па само тој и Кире шутираат, другиве во напад ко чуњеви и за додавање стојат.

Епа уште тоа фали за едно крило брат после 5 промашени зицери ДА НЕ СЕ ОБИДЕ НИ ДА ШУТНЕ! :D

Не да се добри судииве, бољи немало. Прилично сум убеден дека НИКАД досеа сме немале 6 ( Ш Е С Т ) исклучувања за противникот во едно полувреме. Ни судат ко да сме Германија. :cuc:
Стоилов изигрува боксерска вреќа :(
Всушност они ќаруваат, со играч помалку боље играат и повеќе голови даваат:cool:

Куреви...
Онака нацистите не ги тепале евреите ко ќе играле заедно. В понеделник го отпишувам малиот од ракомет.. Ќе го запишам бокс нека тренира

А да, режисерот ги прикажа сите можни македонску цури во публика од јунферчиња до fi-20 мифлици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom