Група Ц (MKD, GER, SLO, MNT) - Загреб

Која екипа нема да се пласира понатаму?

• Германија

Гласови: 9 6,2%
  • Словенија

Гласови: 14 9,7%
  • Македонија

Гласови: 14 9,7%
  • Црна Гора

Гласови: 108 74,5%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добри се судиите, не заебавајте.
Тоа шо неаме никаква игра и идеја во напад е проблемот, ништо тимски не изигравме,9 минути поминаа.
Скок секогаш животни партии има со нас.
Не да се добри судииве, бољи немало. Прилично сум убеден дека НИКАД досеа сме немале 6 ( Ш Е С Т ) исклучувања за противникот во едно полувреме. Ни судат ко да сме Германија. :cuc:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Како успеаа нерешено да извадат на полувреме ни они самите не знаат. Едно од најлошите полувремиња изиграни им беше ова :pos::pos:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Не ми се верува дека имаме нерешено после вакво катастрофално полувреме. :pos:
Мене не ми се верува дека до 25 минута имавме само 5 гола, а за пет минути после дадовме 6.:ROFLMAO:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Конечно и ние да дадеме некој ваков гол у задња секунда. :D

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Расположение на форумов на две страни е како на жена у ПМС :)

Ајде наши се :)

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Зар собра храброст Талески да шутне? Цело полувреме играше ама ко да не играше, изгледа чекаше вистинска шанса шо ќе се замара да троши топки.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми се верува дека имаме нерешено после вакво катастрофално полувреме. :pos:
Мене не ми се верува дека до 25 минута имавме само 5 гола, а за пет минути после дадовме 6.:ROFLMAO:
Ако ви текнува и против Полска на ЕП имавме вакво враќање од мртвите последните 2 минути од натпреварот, можевме дури и да победиме ама ја посра некој :icon_mrgr:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.341
Поени од реакции
5.370
И овај Раул е за в газ ебање !
Ми пријавува едно лево крило на утакмицата, а тоа едно крило е играч без мозок т.е. Деки Бој, а на другата страна десно крило зема два играчи за утакмицата Џомба и тој Поповски кој е земен за да дава шишиња со вода на клупа, па ПИЧКА МУ МАТЕР кога го имаш таму Џомба кој барем има ПОЈЌЕ МОЗОК ОД МАНАСКОВ, играј тука само со едно крило, на лев земи го Ојлески, барем ќе има кој да го одмори така Манасков, после 3-4 промашвање со ред следи да се пресели на клупа, ама проблем е денес шо нема кој да го замени !

П.С. На 3 од 4 влеза на Манасков, Скок му паѓа долу на ударите и му ги брани, Деки си слушнал ли за лоб удар бе ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Серете по Деки кој е очај, во ред ама па само тој и Кире шутираат, другиве во напад ко чуњеви и за додавање стојат.
Епа уште тоа фали за едно крило брат после 5 промашени зицери ДА НЕ СЕ ОБИДЕ НИ ДА ШУТНЕ! :D

Член од
12 март 2009
Мислења
20.325
Поени од реакции
16.489
Не да се добри судииве, бољи немало. Прилично сум убеден дека НИКАД досеа сме немале 6 ( Ш Е С Т ) исклучувања за противникот во едно полувреме. Ни судат ко да сме Германија. :cuc:
Стоилов изигрува боксерска вреќа :(
Всушност они ќаруваат, со играч помалку боље играат и повеќе голови даваат:cool:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.485
Куреви...
Онака нацистите не ги тепале евреите ко ќе играле заедно. В понеделник го отпишувам малиот од ракомет.. Ќе го запишам бокс нека тренира

А да, режисерот ги прикажа сите можни македонску цури во публика од јунферчиња до fi-20 мифлици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom