Група Ц (MKD, GER, SLO, MNT) - Загреб

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа нема да се пласира понатаму?

• Германија

Гласови: 9 6,2%
  • Словенија

Гласови: 14 9,7%
  • Македонија

Гласови: 14 9,7%
  • Црна Гора

Гласови: 108 74,5%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во нашата група нема да бидат први, ама во новата група ќе бидат подобро рангирани од нас, така да првото место ќе можеме во гз да си го напикаме :D

Пак ќе кажам, сто години играме во истиор формат на првенствава, уште постојат фаци што не ги разбираат работите. Уште почудно е што повеќето активно следат ракомет.
Да де ова. И пак не ме разбра батето погоре што пишав.

Нас ни одговара Словенците да пројдат зашто можат да скинат некој од ѕверките што вкрстуваат со нас, Црна Гора кого ке скине ? Чешка? Нека фала ке се потрудиме и сами.

Цареви сме за калкулации еј, само што ќе завршат групните утакмици одма ливче и пенкало се зема и калкулации што би било кога би било, некои и после првата утакмица прават калкулации. Ова никаде го нема. :icon_lol:

Kako ne tepavne be ahhh stole ni ja skrati sansata za polufinale... ke gi tepavme cesite i so 6 boda ke se plasiravme..

saso_2.png

saso.png

Ќе разберев вакви муабети да се пишуваа, со Обрван, Шундо ама кај Раул немаш предавање макар губиш 15 разлика.
јасно, ама некако ми делуваа изморено и како да беа прочитани... но изгледа пресврт напраи Талевски во второ

Како за ова не му дадоа црвен, крф им ебам...
Ова, и лактот врз Стоилов тоа беше уште по груб фаул за црвен, со лакт у глава намерно.

Смирено бе пријатели, нели немаше шанси ништо да напраиме и среќни бевте со победа над Црна Гора пред 1 недела ? Дај бе опуштено со ваква игра и ваков тренер нема селекција што не може да ја добиеме.Крилата да проработат и тоа е тоа.Не си правете калкулации , идеме пак на три победи.Мило ми е што играчите конечно имаат во главата дека се победници а не лузери и така да влагаат во натпреварите каде што не сме фаворити.

:pos::pos::pos::pos::pos: А лажен а лажен цепелин ахахаххахахахаххахахаха најлуда сугестија за последен напад. Столе Гвардиола. Па уште озбилен се ѕвери у Кире, демек шо му е овој ми ја одјеба оваа брилијантна идеја, и си се насмеа на крај.

Види го Жути што праи. :vozbud:

Чешка ги тепа данците, еве сега тие водат со Шпанија. Не треба никој да се потценува ни да се преценува. Вчера швеѓаните ја топнаа Хрватска пред полна сала. Затоа не се залетувајте со калкулациите, ништо не се знае. Првенствово секој секого може да победи. Во секој случај ќе биде многу интересно до крај. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom