Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тие што се од Скопје се од ДПМНЕ. Истите ги шетаат секаде. Одбрана екипаАбе кaквa Швaјцaријa , Гермaнијa, Фрaнцијa. Oвде имa нaд 100 oд Мaкедoнијa . И тo ги знaм луѓетo дa земиш дa ги тресиш 2 денa немaт пoќе oд 500 денaри вo џеб.
Кoнкретнo тие oд Битoлa се сите ДПМНЕ лижaчи пaр екселaнс т.е. сo педигре. Сaмo не кaжвaт oд кaј пaри штеделе целa гoдинa oд 15000 плaтa шo земвaт [emoji23] . Луд јебе Збуњенoг.
Изгледа Манасков нема да игра утре...welp... тоа е тоа.
Ете му шанса на Гоце да покаже нешто и да биде доминантното крило, али јбг, ептен сме лимитирани без Манасков.. можеби Столе ќе блесне утре? Кој знае....барем во отсуство на Манасков ќе има шанса некој од младиве да проба да се наметне како битен играч кај нас....
Ваљда е свеж Ојлески не се изнаигра на првенствотоНе е толку лош Гоце, мене дури ми е и постабилно крило од Манасков.
Не прави егзибиции, ретко промашува зицер позиции, во одбраната е по стабилен.
Ништо драстично не губиме по повредата на Манасков.
Pojke lici na Irec ili Skot nego na norvezanec
има на youtube беМоже некаде да се најде видео, да ја изгледам уште еднаш утакмицата на раат, за да ги видам сите тие сомнителни ситуации и да си ја потврдам теоријата дека ова е наместено и со местење ќе освоиме?
Не, сериозно, може некаде онлајн да се гледа?
А зашто да идат безглаво во напад кога го имавме посакуваниот резултат?Се испостави дека Кире бил пичката без амбиција, пошто на последниот тајм аут он вика да се фрли топката у аут![]()
Се сложувам све освен дека е стабилен у одбранаНе е толку лош Гоце, мене дури ми е и постабилно крило од Манасков.
Не прави егзибиции, ретко промашува зицер позиции, во одбраната е по стабилен.
Ништо драстично не губиме по повредата на Манасков.
Ајскрим, знам бе брат, само мудоњиве у групава се смееја на потегот.А зашто да идат безглаво во напад кога го имавме посакуваниот резултат?
7 на 6
-Игра со пикер кадешто најлесно се добива 7м.
-Полесно до шут од бек.
-Полесно до техничка грешка.
-Потешко се формира одбраната.
-Има потреба од голем ростер и исклучително кондиционо спремни играчи.
6 на 6
-Игра со крила.
-Повеќе простор за бековите кои може да продрат а не да шутнат од 9 -10м.
-Потешко се прават технички грешки а и да се направат има шанса голманот да одбрани.
-Полесно се формира одбрана напад брза транзиција полуконтра...
-Не е толку ризично да мора да менуваш толку многу играчи и не сите играчи се трошат.