- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.494
- Поени од реакции
- 12.100
Талевски иднината на репрезентацијата
ПИЧКА ! На негови години кире по 10 голови даваше и беше лидер, а овај кутриов страв му е да шутни.Дури и си мислам дека нема ракометна интелигенција.Ептен ко напамет му е научено сето.Сите потези негови ми се предвидливи и тоа што не сум некој ракометен стручнак.
Неловски,Дрогришки- не ни очекував нешто посебно од овие , така да просек жив.Барем претнуваат малце од малце пробуваат да шутнат и да покажат заби, не како пичкана од погоре.
За Стоилов и Кире некој лош збор да кажи треб апла појма да си нема од спорт.Ја шитнале утакмицата
.ДУШАТА ИМ ИЗЛЕЗЕ !
Па и кога ке размислам малце, не се толку криви ''талентиве'' , криви се новинариве што ги возвишуваат и преувеличуваат.
ПИЧКА ! На негови години кире по 10 голови даваше и беше лидер, а овај кутриов страв му е да шутни.Дури и си мислам дека нема ракометна интелигенција.Ептен ко напамет му е научено сето.Сите потези негови ми се предвидливи и тоа што не сум некој ракометен стручнак.Неловски,Дрогришки- не ни очекував нешто посебно од овие , така да просек жив.Барем претнуваат малце од малце пробуваат да шутнат и да покажат заби, не како пичкана од погоре.
За Стоилов и Кире некој лош збор да кажи треб апла појма да си нема од спорт.Ја шитнале утакмицата
.ДУШАТА ИМ ИЗЛЕЗЕ ! Па и кога ке размислам малце, не се толку криви ''талентиве'' , криви се новинариве што ги возвишуваат и преувеличуваат.
Против големите екипи можеш чат-пат да парираш ама за да победиш треба чуда да се случат. Утре е битното за нас, мора да се тепа па што сака нека биде. Исланд не се ништо посебно од што треба да се плашиме. Само сакам да видам поспора игра, оваа тактикава без голман мислам не убива во поим, не знам што мисли Лино со таа тактика ама јас ја мразам ептен и мислам дека само поради тоа примаме без потреба по 3-4 гола на натпревар.
[DOUBLEPOST=1484392108][/DOUBLEPOST]Судии на нашиов меч денеска - Литванци. Добро бе, од каде пак Литванија. Зошто Литванија ко ракомет таму во живот не виделе.
[DOUBLEPOST=1484392216][/DOUBLEPOST]Резервни судии - Аргентинциве што во аут беа излезени на СЛО-АНГ.