Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Талевски иднината на репрезентацијата :tapp: ПИЧКА ! На негови години кире по 10 голови даваше и беше лидер, а овај кутриов страв му е да шутни.Дури и си мислам дека нема ракометна интелигенција.Ептен ко напамет му е научено сето.Сите потези негови ми се предвидливи и тоа што не сум некој ракометен стручнак.
Неловски,Дрогришки- не ни очекував нешто посебно од овие , така да просек жив.Барем претнуваат малце од малце пробуваат да шутнат и да покажат заби, не како пичкана од погоре.
За Стоилов и Кире некој лош збор да кажи треб апла појма да си нема од спорт.Ја шитнале утакмицата :tapp:.ДУШАТА ИМ ИЗЛЕЗЕ !
Па и кога ке размислам малце, не се толку криви ''талентиве'' , криви се новинариве што ги возвишуваат и преувеличуваат.

Талевски иднината на репрезентацијата :tapp: ПИЧКА ! На негови години кире по 10 голови даваше и беше лидер, а овај кутриов страв му е да шутни.Дури и си мислам дека нема ракометна интелигенција.Ептен ко напамет му е научено сето.Сите потези негови ми се предвидливи и тоа што не сум некој ракометен стручнак.
Неловски,Дрогришки- не ни очекував нешто посебно од овие , така да просек жив.Барем претнуваат малце од малце пробуваат да шутнат и да покажат заби, не како пичкана од погоре.
За Стоилов и Кире некој лош збор да кажи треб апла појма да си нема од спорт.Ја шитнале утакмицата :tapp:.ДУШАТА ИМ ИЗЛЕЗЕ !
Па и кога ке размислам малце, не се толку криви ''талентиве'' , криви се новинариве што ги возвишуваат и преувеличуваат.
Абе да Лазаров во 1999 година во Египет по 10 гола давал на утакмица. Остајте ги децата, треба само да се ослободат од стравот па и да утнуваат ќе научат од грешките и ќе вежбаат да бидат подобри.

Тоа е тоа, изиграа машки па на крај краева тоа е тоа што го бараме нели? :P Против големите екипи можеш чат-пат да парираш ама за да победиш треба чуда да се случат. Утре е битното за нас, мора да се тепа па што сака нека биде. Исланд не се ништо посебно од што треба да се плашиме. Само сакам да видам поспора игра, оваа тактикава без голман мислам не убива во поим, не знам што мисли Лино со таа тактика ама јас ја мразам ептен и мислам дека само поради тоа примаме без потреба по 3-4 гола на натпревар.

португалски ѓупци. :pos:[DOUBLEPOST=1484392108][/DOUBLEPOST]Судии на нашиов меч денеска - Литванци. Добро бе, од каде пак Литванија. Зошто Литванија ко ракомет таму во живот не виделе. :eek:[DOUBLEPOST=1484392216][/DOUBLEPOST]Резервни судии - Аргентинциве што во аут беа излезени на СЛО-АНГ. :pos:
во право беше незнам како се повикани овие да судат ,овие се едни од најслабите судии .

Абе да Лазаров во 1999 година во Египет по 10 гола давал на утакмица. Остајте ги децата, треба само да се ослободат од стравот па и да утнуваат ќе научат од грешките и ќе вежбаат да бидат подобри.

Кирцата во египет имаше 18-9 години и играше во Пелистер.
Овај 21 има и игра во лш со металург.Има потпишано во Германија.Нели треба да дава по 3-4 гола на утакмица бе? Или барем да пробува онака машки со борба? Јас не видов ништо повеќе да покажа од Нелоски да речеме.Дури и позадоволен сум од нелоски, можеби детето имаше слаба реализација али битно проба не се исплаши.
И не сакам да ме сватиш погрешно, јас ќе бидам првиот кој ќе го фали доколку игра како што треба и му посакувам да направи добра кариера,ама ова досегашново на НИШТО не личи.
И сум заборавил во погорниот пост,Манасков светското крило :pos:
Абе знаат нашиве новинари што значи светско крило???
од 7 удари што ги има на утакмица треба БАРЕМ 6 да бидат гол.А не овај Декиов наш од 7 удари ако му се 4 гол, добро е си викаме арен е не е лош.Немам ништо против нив јас,толку им е силата(знаењето) ама зошто толку се форсираат и се дава нереална слика заа нив?

Не ти треба анализа се гледа се убаво. Ова што го играме 7 на 6 е добро АМА мора да смениме малку да не играме до последна секунда да чекаме да правиме смена инаку секоја утакмица како што се знаеме ќе правиме 2-3 грешки у последни 15 минути и ќе примимаме голови кои се клучни .
Ја сум за тоа да не го играме последни 15 минути едноставно сме психолошки слаби за да одиграме а да не направиме грешка и да не примиме лесен гол.
Од друга страна стварно никако не ми доаѓа на памет како уште овој Колев е пред Митровски , колку да не си познавач се гледа дека човекот не е за на Светско, стои у место и пада со гз назад, контра на нозе никаква, мислам дека имамо 3-4 подобри голмани од овој барем

Кирцата во египет имаше 18-9 години и играше во Пелистер.
Овај 21 има и игра во лш со металург.Има потпишано во Германија.Нели треба да дава по 3-4 гола на утакмица бе? Или барем да пробува онака машки со борба? Јас не видов ништо повеќе да покажа од Нелоски да речеме.Дури и позадоволен сум од нелоски, можеби детето имаше слаба реализација али битно проба не се исплаши.
И не сакам да ме сватиш погрешно, јас ќе бидам првиот кој ќе го фали доколку игра како што треба и му посакувам да направи добра кариера,ама ова досегашново на НИШТО не личи.
И сум заборавил во погорниот пост,Манасков светското крило :pos:
Абе знаат нашиве новинари што значи светско крило???
од 7 удари што ги има на утакмица треба БАРЕМ 6 да бидат гол.А не овај Декиов наш од 7 удари ако му се 4 гол, добро е си викаме арен е не е лош.Немам ништо против нив јас,толку им е силата(знаењето) ама зошто толку се форсираат и се дава нереална слика заа нив?
Абе чим Рај Некар Левен го зема Талески сигурно не е без квалитет, не го земаат на жими мајка. Мене ми е криво како Кузмановски се повреди. Со него ќе бевме многу посилни и ќе бушеше на првенствово.

И уште нешто да додадам.Само прво да пишам дека сум задоволен од утакмицава а и опто првенствово.Тоа е тоа нема за што да ги хејтаме толку ни е силата.Ова што го кажувам е лично мислење што можеби и сум грешка.
Која е целта да играш со 7 играчи во напад ако неможеш да направиш вишок ???
Која е целта да играш со 7 во напад ако си постигнал 5 гола а си примил 7 ?

Реално изиграа и над очекуваното денес нашиве. Дали шпанциве играа коку што им треба или пак и они толку можат во моментов не знам. Прво полувреме беше одлично. Не видов на крај што се случи од 14-11 до израмнување ама мидлам дека ставањето на гол ма Колев беше грешка освен ако не се работеше за некоја повреда кај Благојче (мислам дека се жалеше на повреда). Второ полувреме послабо. Премногу грешки, поготово последните 15 минути. Кире исфорсира со подавањата до Столе иако се гледаше дека не поминуваат. Никола Марковски не можеше да оди, а не па дс трча последни 20 минути ама тоа само покажува и колку спортски живот води. За нашите таленти што да се каже?! Па ако овие се таленти не знам што се оние на Словенија, Хрватска, Фрснција. Па немаат ни движење, ни финта, немаат шут, не можат да издржат дуел (кога го видов Талевски, суртук од 2 метра дека не може да издржи дуел против Јанц или кој и да им беше крило завчера мене срам ме фати) не биги нарекол таленти. И не е тремата проблем туку толку знаат и што е најбитно МУДА немаат. И не го зборам ова од памет зошто долги време ги пратам уште од младински тим нс Металург. Поготово Талевски секогаш бил пиче играч и се дур не се свести дека ракометот не е балет нема да постигне ништо. И за крај не знам кај вифовте дека не оштетиле судиите? И пеналите и исклучувањето на Зути си беа на место. Оној па џинџерон кај нема поима од одбрана па и им скока ко скакулец у тело.
Тоа е тоа. Изиграа над очекувањата денес без талентите.

Абе чим Рај Некар Левен го зема Талески сигурно не е без квалитет, не го земаат на жими мајка. Мене ми е криво како Кузмановски се повреди. Со него ќе бевме многу посилни и ќе бушеше на првенствово.

И Манасков го земаа па подава крпи цела сезона
На Талевски му давам максимум една сезона во Рејн Некар, премногу исфорсиран играч тој кутриот неможеше и со младинците да се извои а ние очекуваме против Шпанија ќе давал голови

на сите ни е криво шо се повреди Кузмановски... ама муабетите од типот ќе бушеше ова ќе праеше она ќе праеше ќе останат на "шта би било кад би било" и толку.. oд кај си ти толку сигурен дека ќе бушеше ? можда и тој ќе беше во иста "каша" како Талески, Нелоски и Дрогата па пола од нас овде ќе го пцуеа....

п.с зашо го нема Раде Стојанович.... :pos:

на сите ни е криво шо се повреди Кузмановски... ама муабетите од типот ќе бушеше ова ќе праеше она ќе праеше ќе останат на "шта би било кад би било" и толку.. oд кај си ти толку сигурен дека ќе бушеше ? можда и тој ќе беше во иста "каша" како Талески, Нелоски и Дрогата па пола од нас овде ќе го пцуеа....

п.с зашо го нема Раде Стојанович.... :pos:
Добро малце да го исфилувам коментарот на форумов. А со Раде не ни бегаше полуфинале :pos:

Реално изиграа и над очекуваното денес нашиве. Дали шпанциве играа коку што им треба или пак и они толку можат во моментов не знам. Прво полувреме беше одлично. Не видов на крај што се случи од 14-11 до израмнување ама мидлам дека ставањето на гол ма Колев беше грешка освен ако не се работеше за некоја повреда кај Благојче (мислам дека се жалеше на повреда). Второ полувреме послабо. Премногу грешки, поготово последните 15 минути. Кире исфорсира со подавањата до Столе иако се гледаше дека не поминуваат. Никола Марковски не можеше да оди, а не па дс трча последни 20 минути ама тоа само покажува и колку спортски живот води. За нашите таленти што да се каже?! Па ако овие се таленти не знам што се оние на Словенија, Хрватска, Фрснција. Па немаат ни движење, ни финта, немаат шут, не можат да издржат дуел (кога го видов Талевски, суртук од 2 метра дека не може да издржи дуел против Јанц или кој и да им беше крило завчера мене срам ме фати) не биги нарекол таленти. И не е тремата проблем туку толку знаат и што е најбитно МУДА немаат. И не го зборам ова од памет зошто долги време ги пратам уште од младински тим нс Металург. Поготово Талевски секогаш бил пиче играч и се дур не се свести дека ракометот не е балет нема да постигне ништо. И за крај не знам кај вифовте дека не оштетиле судиите? И пеналите и исклучувањето на Зути си беа на место. Оној па џинџерон кај нема поима од одбрана па и им скока ко скакулец у тело.
Тоа е тоа. Изиграа над очекувањата денес без талентите.
Чекај малку го гледаше ти натпреварот или само тропаш ?! Колку подароци им дадоа судите на Шпанија во второ полувреме тоа пробивање они судат 7 метри. Кога се кршеше резултатот го исклучија Жути по нив добро познати причини. Стоилов дава гол тие судат непостоечки престап! Играа груба одбрана , а добивме многу помалку 7 метри или 9 баре од реално што ни требаше.

Судиите не оштетија ама мислам дека не беше пресудно ,се гледаше дека паднавме психички

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom