G
Goldie
Гостин
Исланд нерешено со Тунис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако победеше Тунис , тогаш нас ни одговараше и пораз до 2 разлика со Исланд за трето место.Не знам што се потресувате со тоа што нерешено изиграл Тунис со Исланд. Мислам бар искусни обложувачи имаше овде.
Нам секако ни е исто дали ќе победеше Исланд, дали ќе победеше Тунис или нерешено ќе изиграа. Секако мораме да победиме или со Словенија или со Исланд на крај за тоа трето место во група.
Retko glupav posleden napad odigra Tunis
Ние имаме четири бодови веќе, е сега битно е при исти бодови што се зема во предвид, дали гол разликата или меѓусебниот дуел. Најважно ќе биде за нас да освоиме барем уште еден бод во овие три преостанати натпревари и нема што да калкулираме многу.Ич не ни одговара, ако гледаме така тунис има сигурни 3 бода без една изиграна утакмица со Словенија, која се надевам дека ќе ја изгубат.Доколку и тогаш извадат нерешено или недај боже тепаат, а ние си останиме на две победи црно ни се пиши.Ако грешам попрајте ме.![]()