Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно имаме рефлексен голман. Баш таква фаца сакав да видам на гол у репрезентација. За разлика од Борко сероњата, Трајковски брани шутеви од 9 метара, и е голман на кој можеш да се потпреш во тој дел, за разлика од мајмунот Борко кој стои како неподвижна даска, или па ке одбрани само ако го удри топката или тргне пред време на некоја страна. Конечно во тој дел воопшто да не се нервирам на некое првенство. Поддршка за триото голмани Колев-Трајковски-Митревски. Само нека продужат да играат растеретено, без никаков притисок и можат на направат големи работи на ова првенство.

Зошто ме имаш цитирано?
Јас лично не сум преголем оптимист околу голманите, али се надевам дека тие ќе си одбранат како што треба на првенството и ќе ми го сменат мислењето.
Вчера нападот функционираше екстра, толкав процент на реализација одамна сме немале.
Одбраната лоша, голманите лоши со исклучок на тие 2-3 фатени топки на Трајкоски на крај кои можеби беа и одлучувачки.
За Лино тоа си е мое лично мислење, не го можам него и клубот што тој го води.
Те цитирав затоа што Трајкоски го почна преавртот. На сите ни е јасно дека не се класа голмани, ама не се ни утепани како што ги претстави. Ете @Tomasino кажа дека и Колев и Трајкоски имаат клубско искуство

Брат си ги помешал нешто брзините :pos: . Ти пишам за Филип Лазаров , не за Фитилот
знам добро јас за кого пишуваш... интересно ќе беше ако НЕ се повредеше Кузмановски дали ќе играше Филипче или Митков :confused:
а треба и презимењаци да има во состав, посебно е добро за обложувалниците со кладење колку гола дал, може да се напраат ујдурми :cool:[DOUBLEPOST=1484310247][/DOUBLEPOST]
Брат си ги помешал нешто брзините :pos: . Ти пишам за Филип Лазаров , не за Фитилот
знам добро јас за кого пишуваш... интересно ќе беше ако НЕ се повредеше Кузмановски дали ќе играше Филипче или Митков :confused:
а треба и презимењаци да има во состав, посебно е добро за обложувалниците со кладење колку гола дал, може да се напраат ујдурми :cool:

а треба и презимењаци да има во состав, посебно е добро за обложувалниците со кладење колку гола дал, може да се напраат ујдурми :cool:[DOUBLEPOST=1484310247][/DOUBLEPOST]
а треба и презимењаци да има во состав, посебно е добро за обложувалниците со кладење колку гола дал, може да се напраат ујдурми :cool:
За во Франција немаше да патува Арнаудовски 100% . А за составот од 16 кој можи да бидат пријавени на утакмиците , кој би отпаднал , тоа само МедоЛино зна :D

Само да повторам некој тврдења на некој самопрогласени „експерти„ овде на форумот. Луѓе кои пишуваат фермани а очигледно во животот не држале топка во рацете држеа предавања на форумот дека Червар бил прочитана книга, Стојанче бил завршена емисија, Манасков исто така, Лазаров на залез на кариерата и дека нема што да понуди и уште еден куп тврдења кои сега може да си ги земете со себе кога одите во ВЦ и да ги фрлите во шоља пред да пуштите вода.

Морав да те цитирам овде.
Јаката репрезентација сме ја победиле, па треба капи да му симнуваме :D
Секој што прати ракомет знае во каква ОЧАЈНА форма е Столе во текот на целата сезона во Вардар. И едноставно е, не е дека не добива шанса, туку не ја ни заслужува, затоа што е очобол. Што да кажеме за Манасков и неговата кариера?
Додава шишиња и пешкири во Рајн Некар, не е дека некој зборува за инает, фактите говорат.
Тешко дека некој зборувал против Лазаров. За сите членови на форумот е јасно дека Кире е алфа и омега во тимот, дека со една нога и една рака да игра, пак ќе биде најдобар.

Околу Червар. Првенството е на сам почеток за да се суди за неговиот учинок. Досега немаше некој посериозен тест.
Во баражот игравме против драстично ослабената Чешка и одвај поминавме, благодарение на големата победа во Македонија.
Во квалификациите за ЕП, победивме на мускули со Украина, без некоја убавина во играта, а загубивме како МАГАРИЊА од Чешка.
Го тепавме Тунис, во израмнет дуел, екипа која преклани ја раштимавме 100 разлика, а лани не отворија како црква во недела, ама екипа која не е никакво мерило за нашата јачина.
Составот реално е слаб, не ни може многу да му се замери на Червар, дури и да останеме само на две победи. Ама победата над Тунис не е нешто неочекувано, па да пишуваш вакви постови.
Шансите беа 50-50, се беше отворено на тој дуел, не е дека сме биле аутсајдери па сега треба да летаме во облаци.

Се шокирав од фактот дека Гренланд до пред некоја година имал повеќе учества на Светски првенства од нас. :eek:

И може да ми објасни некој како учествуваат во Панамериканските првенства, а не во Европските? Сепак се под Данска, м?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom