Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Столе, како се вративте после 20-24?
Столе (се насмевнува): Појма неам!
:pos::pos:

Оди утепај се ти,Лино ја доби утакмицава......совршено ја постави играта.
И јас би се сложил...мислев дека нема да ја "апдејтира" играта како што се одвива мечот и дека ќе се држи на тоа у глава што го имал пред мечот...али ете, си смени кога треба и се тоа.....добро е, сепак озбилен е за светсково, не е тука за paycheck само

Миркуловски бил дрво, она бил, ова бил. Џонтра, бежи молим ти се. :D

3/4 имаше Жути царче. Да не збориме за пеналите врз него. :love:

Ова утакмица со очајна игра во одбраната и ништо не одбрането на нашите голмани во ситуации шут од 6-8 метри , утакмицата ја добивме само со одличната тактичка припрема Значи до крај издржаа со долги напади и без разлика шо губеја до 45 минута 3-4 разлика.

Ама јас мислам дека е клучно шо Лино ги сети судиите дека се чорба и почнаа да играт нашите во напад со поќе глума и викање во дуели на кој КОСООКИТЕ судии наседнаа и ги отепаја од исклучувања, му ја расипаа концепцијата , скоро секој втор напад беа со играч или два помалце и во последни 15 минути скроз се изгубија.

Мада денес одбранбено бевме чорба , и треба многу многу појака одбрана , ама најважно е шо сега со победа против Ангола 99% сме во втор круг.

Alal da mu e na Blagojce,go resi natprevarot.Na Jallouz da mu odbranis zicer bogami e cudo.Pukaat koncite koga ja frla toj topkata.:shook:

Kire gi unisti,bravo care.

Manaskov ima neverojaten talent,ama uste nema nauceno od Sigurdsson nekoi veteranski caki.Brzina,skok,elasticen ama mu fali um,no na kraj ja resija so Lazarov.:bravobe:

Ne odbranija mnogu golmanite,ama odbranata potrfrli,mnogu otvoreni pozicii za tuniskite bekovi.

Ова е лоша утакмица за негови стандарди.
Не би рекол, добра беше утакмицава за негови години и падот во формата од 2012. :)

Коментаторот на Јутјуб стримингот викал: „Alexander the great will be proud of it“. :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom