Група Б(MKD,CRO,ESP,JPN,BAH) - Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    131
Фитиљо и Талевски ептен лоши. Кузмановски колку се има уназадено со то што остана во Металург чудо нешто...

ама и ти се имаш уназадено
во Еурофарм е

Sent from my iPhone using Tapatalk

26 годишем талент.... ohh

Sent from my iPhone using Tapatalk
Тоа е д маседониан уеј

Еве сеа чекаме некој на фејсбук да пише "Право Гоце!!! Тоа е тоа дете, ти си иднината на оваа репрезентација" буквално последните 5 првенства цело време некој го нарекува млад играч иако за пар недели ќе полни 32 години...

БТВ, на МРТ2 нема реклами за време на ТАЈМАОУТИ.

Ете им шанса на талентите , ги пуштија :D

Вака така рутинска победа

Тоа е тоа :D

Ајде, да се надеваме дека имаме сила со Хрватска да се носиме, ако ништо друго знаеме дека хрвативе и не се нешто посебни, ако се мотивирани нашиве можеби би се носиле.

Премногу дупки имаме се уште...ама то е...очекувано..

Valjda deneska ke bidete pozadovolni i ke namalite so hejtot, ili ne?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Последно уредено:
Добро е што се одморија битниве играчи (y)

Супер што победивме, се надевам утре ќе се оправиме и ќе имаме ако ништо друго барем израмнета завршница во мечот со Хрватска

Национална телевизија да се занимава со провокации,акции и реакции. Професионален аматеризам.
Ај тоа навикнавме, мене посмешно ми е што двајцава микроорганизми мислат дека се некој фактор што предизвикуваат болка на полов орган, па и уште во стил што мислевте вие :pos:

Младите уште не се на ниво да играат во егал натпревар, да не се лажеме. Она што позитивно ме изненадува е играта на пикерите, посебно Пешевски, од Столе се очекуваа таа игра, се навикнавме на тоа. Против хрватите ќе биде исклучително тешко, Степанчиќ и Дувњаќ ако имаат пак добар натпревар, плус Циндрич, ќе биде жустро. Сепак со позитивна мисла утре и со нерешено, пуна капа. Олеолеолеее

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Прв пат во живот ги гледав Бахреин денес, а како ги претставуваа некои чиниш за Данска станува збор, и искрено дно од екипа се, пет класи сме над нив, не знам што толку фама се крена дека ќе не намачеле, можно било да изгубиме, бла бла бла. Немаат десен бек и десно крило, односно леваци на таа позиција, а се останато им е просечно освен тој бекот како и да се викаше. Срамота е да стравуваме од вакви селски екипи, денес со 20% од силите ги добивме.

Сеа да се надеваме дека Хрватска ќе се испоти против Јапонија колку толку и утре да им влеземе дрско и да ги добиеме.

49827704_2243257822385823_1319081376833601536_n.jpg
Борко на тајмаутот на Јапонците :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom