Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал хиените се насекаде...Знаеш дека црните пантери се животинска врста пред исчезнување!
За жал хиените се насекаде...
Пирин да го врати на кој бе глуп? Овде е дојден дедо ми од Егеја, овде е роден татко ми, аз, децата ми и по некооја година ако даде господ внуците ми. И шо, да ви дадат Пирин. На вас? Кои сте вие бе? Историјата на МК е правена от пиринци и егејци пред се. Вардарците секогаш са били пас. И сега сакате сичко. Нема да стане. Гледајте да не ви земат Албанците и тоа дека го имате. И да не молете помошт од назе.Ке ни писне наи накраја и сами ке се средите, ако можетејак к.. шо напрајла бугарија да не треба да им дадеме газ сега како благодарност
Цело е кога има се
Нека не признај и како народ и нека го врати Пирин :uvo: мисли малку глуп
Па како припадници на расата лавови нормално нема да ни се свиѓа кога има хиени во наша близина.Зошто- за жал? Во природата е така. Ако си читал за Дарвиновата теорија се ке ти биде јасно. Или ти си за Адам и Ева?
Пирин да го врати на кој бе глуп? Овде е дојден дедо ми од Егеја, овде е роден татко ми, аз, децата ми и по некооја година ако даде господ внуците ми. И шо, да ви дадат Пирин. На вас? Кои сте вие бе? Историјата на МК е правена от пиринци и егејци пред се. Вардарците секогаш са били пас. И сега сакате сичко. Нема да стане. Гледајте да не ви земат Албанците и тоа дека го имате. И да не молете помошт од назе.Ке ни писне наи накраја и сами ке се средите, ако можете
Пирин да го врати на кој бе глуп? Овде е дојден дедо ми од Егеја, овде е роден татко ми, аз, децата ми и по некооја година ако даде господ внуците ми. И шо, да ви дадат Пирин. На вас? Кои сте вие бе? Историјата на МК е правена от пиринци и егејци пред се. Вардарците секогаш са били пас. И сега сакате сичко. Нема да стане. Гледајте да не ви земат Албанците и тоа дека го имате. И да не молете помошт од назе.Ке ни писне наи накраја и сами ке се средите, ако можете
Суицид, не ми одговори на прашањето: дали “ Санстефанското Сценарио“ за кое пишуваш е веќе потпишано или е во тек?
Аман бе, ќе се најде ли барем еден бугар на форумов што не е со „егејско потекло“....А најтрагично, сите истата приказна ја тераат![]()
Бугари су ушли у Софију !!!А, поенатата на темава...е?