ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е ако де нека се дружат што има лошо во тоа?

Jас верувам дека после изборите во Бугариjа наредната година соработката по оската Софиjа-Скопjе ќе jакне нагло. На партиско ниво веќе е направено доволно тоа да се случува.

јак к.. шо напрајла бугарија да не треба да им дадеме газ сега како благодарност
Цело е кога има се
Нека не признај и како народ и нека го врати Пирин :uvo: мисли малку глуп
Пирин да го врати на кој бе глуп? Овде е дојден дедо ми од Егеја, овде е роден татко ми, аз, децата ми и по некооја година ако даде господ внуците ми. И шо, да ви дадат Пирин. На вас? Кои сте вие бе? Историјата на МК е правена от пиринци и егејци пред се. Вардарците секогаш са били пас. И сега сакате сичко. Нема да стане. Гледајте да не ви земат Албанците и тоа дека го имате. И да не молете помошт од назе.Ке ни писне наи накраја и сами ке се средите, ако можете

Знаеш дека црните пантери се животинска врста пред исчезнување![/quote]

Да но засекогаш ќе останат запаметени непокорни и не припитомени под ничие ропство и влијание,пријателе
Темпераментот на ова животно ти а ни никој нема да го достигне, во тоа е големината
Некој во животот е МАЧКА некој ГЛУШЕЦ мене ми одговара првото,а по се изгледа ти си во дупката

Аман бе, ќе се најде ли барем еден бугар на форумов што не е со „егејско потекло“....А најтрагично, сите истата приказна ја тераат :)

Зошто- за жал? Во природата е така. Ако си читал за Дарвиновата теорија се ке ти биде јасно. Или ти си за Адам и Ева?
Па како припадници на расата лавови нормално нема да ни се свиѓа кога има хиени во наша близина. :)

Пирин да го врати на кој бе глуп? Овде е дојден дедо ми од Егеја, овде е роден татко ми, аз, децата ми и по некооја година ако даде господ внуците ми. И шо, да ви дадат Пирин. На вас? Кои сте вие бе? Историјата на МК е правена от пиринци и егејци пред се. Вардарците секогаш са били пас. И сега сакате сичко. Нема да стане. Гледајте да не ви земат Албанците и тоа дека го имате. И да не молете помошт од назе.Ке ни писне наи накраја и сами ке се средите, ако можете

Епа тоа е батка треба некој да ве освести и да ви каже која ви е матична земја а ако татко ти и дедот и се родени таму тие се родени под македонско знаме а ти живееш под бугарско,тоа е баналноста ваша не знаете кои сте теле едно мисли малку:uvo:

za da zboris za istorijata na makedonija treba prvin da svatis deka tie egejci ,pirinci i vardarci se eden ist narod ,a toa sto dedo ti dosol ovde od egej ne mi znaci nisto ....se gleda po stavovite sto bil dedoti...beden bolvar, po avtomatizam i tisi beden bovar , a za sosonite ne se sekiraj ima i po glupi od vas bolvarite

А, поенатата на темава...е?

Аман бе, ќе се најде ли барем еден бугар на форумов што не е со „егејско потекло“....А најтрагично, сите истата приказна ја тераат :)

Jас не сум со егеjско, со (од) пиринско сум. Нели има 2 милиони бугари со македонски корен, моментално сме околу 6 милиони бугарите во Бугариjа, значи секој 3-ти е со макеоднски корен :) Нормално е во македонски форуми почти сите бугари да се со македонски корен нели? :))

Груевски на свечен концерт по повод 15-годишнина од дипломатски односи на Македонија и Бугарија

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на свечен концерт по повод 15- годишнината од воспоставувањето дипломатски односи на Република Македонија со Република Бугарија.
Свечената академија, како што соопштуваа од владиниот кабинет, ќе се одржи во домот на АРМ со почеток во 18:30 часот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom