ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
Денеска вечер, Груевски и Станишев зедоа заедно учество на прославата на 15-годишница од признавањето на РМ од страна на Бугарија. Инаку, како што се знае, Бугарија е првата држава што ја призна независноста на Македонија.

абе пак забораи да ги спомнеш тенковите.... :)

ps. Ајде Mесаја запни сеа ко да е последно :):)

Денеска вечер, Груевски и Станишев зедоа заедно учество на прославата на 15-годишница од признавањето на РМ од страна на Бугарија. Инаку, како што се знае, Бугарија е првата држава што ја призна независноста на Македонија.

Каква тема!

b6n1avhl.jpg

kakvo licemerie..Bugarija ne ni go priznava malcinstvoto ...ne ne priznava kako narod

nie plukame po bugarite

Chul te gospod da e posledno ova Sanstefansko Scenario.

Можеш да го објасниш сегашното “ Санстефанско Сценарио“ и кој се учествува во него. Еднаш за тоа да дознае целата македонска јавност. Однапред благодарен за информацијата.

I sega sto ? sto treba nie da pravime? da pagjame u trans? si bile si proslavile i toa jaki tashaci......ili pak ke krojat plan makedonija vo evropa preku blgarija:vozbud:

Можеш да го објасниш сегашното “ Санстефанско Сценарио“ и кој се учествува во него. Еднаш за тоа да дознае целата македонска јавност. Однапред благодарен за информацијата.

Grujo,Antonio Miloshovski,Martin Trenevski,Zoran Todorovski,Kurakachanov, Silvana Boneva i drugi sitni ribi na koj nemozham da se setam momentalno ama zatoa pak glavnite gi naimenuvav.

Grujo,Antonio Miloshovski,Martin Trenevski,Zoran Todorovski,Kurakachanov, Silvana Boneva i drugi sitni ribi na koj nemozham da se setam momentalno ama zatoa pak glavnite gi naimenuvav.

Благодарам за информацијата. Долга листа. Ама како може за толку важен договор од бугарската страна да е еден политички маргиналец како што се третира Каракачанов во Бугарија! И, можеш ли да ја дополниш информацијата. Дали тоа “ Санстефанско Сценарио“ е веќе потпишано, или се подготвува негово потпишување. Гледам дека си добро информиран. Поздрав.

Знае некој од вас дека Станишев е далечен роднина на Фрчко? :) Родената му баба на Станишев е галичанка...

Aбе Станишев е ваш човек. Ние не сакаме ништо од МК. Вие сакате, ама додека, маленки сте об'рнали образот кам нас, ние дека ве сакаме а вие не плукате, газот ви е кум албанците.

Исконни македонски градови како Тетеово, Струга, пола Скопие станаа шиптерски, и само источна МК е чиста македонска. Да не дојде време кога вие ке не убедувате дека сме ист народ, а ние да не веруваме, оти тиа праат по 5-7 деца. Ајде малце со главите бе деца. И ке дојде време дека и на нас ке ни Писне(бугарски сбор). Ке кажат некои, ајде баста.

Shto ima veze ako e rod,mozhe da se odrodi,i jas imam rodnini ama ne se sramam da kazham deka zabegale so umot.

јак к.. шо напрајла бугарија да не треба да им дадеме газ сега како благодарност
Цело е кога има се
Нека не признај и како народ и нека го врати Пирин :uvo: мисли малку глуп

Shto ima veze ako e rod,mozhe da se odrodi,i jas imam rodnini ama ne se sramam da kazham deka zabegale so umot.

Суицид, не ми одговори на прашањето: дали “ Санстефанското Сценарио“ за кое пишуваш е веќе потпишано или е во тек?

јак к.. шо напрајла бугарија да не треба да им дадеме газ сега како благодарност
Цело е кога има се
Нека не признај и како народ и нека го врати Пирин :uvo: мисли малку глуп

Знаеш дека црните пантери се животинска врста пред исчезнување!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom