Грозоморни хорор сообраќајки!

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Не отвора бе :(

Kako бе не отвара, сега ги изгледав
И ја би рекол кој е со слаб стомак да не ги гледа, али не знам што е толку фрката со ова, има цела страница за вакви срања, мислам rotten се викаше. Кој сака може секој ден тамо да си гледа (мала шала) :)

Кој глуп ги сликал овие ... ај остај тоа па и ги аплоадирал на интернет. Жалосно.

Ама пак закон се! Црева, раце, нозе, имаше еден бут, сплескани глави ама некако ми личат на монтажи. Од таа гледна точка ги разгледав сите слики.

А приметивте ли дека со мотор кога е сообраќајка во повеќето случаеви обувките се здрави ама не се на нозете на жртвата?
Ова и други ми го имат кажувано.

Е за ова зборев.
Малиот има само 14 години ,а прв потрча за да виде.Мислам има разлика од грозно и грозно!Незнам од каде ти оваа потреба да го споделиш тоа со цел форум од кој 40%( Провизорна бројка) се деца испод 18 години.

Нареден пат размисли пред да направиш вакво нешто ,помисли само колку деца ќе имаат кошмари вечерва.
Ех да не се разбереме погрешно...Глеам и хорор филмови и немам проблеми со спиењето...И плус...Не сонувамж(или барем не се сеќавам на соновите) со години :smir:

П.С Тоа за мене а за другите...Не знам,сепак и јас мислам дека не треба вакво нешто да се сподели на форум...Нели? :)

Сум видел и полошо....!!.:smir:
Полошо=Терористи како убиват некој си заложник...првин му го сечат јазикот....па увото,окото,по некој прст..итн..и го остават искрвари до смрт:)...

Ах да...И јас иам гледано такви клипови...Поготово коа беа тие меѓу првите на мировна мисија у Ирак па коа ги киднапираа и се тоа...Кај отиде светов бе ееееееееј

хаха ништо не се, ама сепак може за некој со послабо срце и желудник се хаос.... има и полошо на rotten.

тие клипови добри се за студенти јас имав цимери со после такви клипови 2 дена не јадеја па им остануваа пари
за пијење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom