Greenout

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
и јас тоа заклучив :)
едно време ..ми беше пуштена живеј го моментот и рецитира пеше и вели многу души еден грам ..и тогаш мајка ми помина ...и ми вели ..е што е ова дрогирашки песни ..:vozbud:
а стварно ..и мене ме чуди ..скоро во секој дел на Пеше се пее нешо повврзано со со Џокац или други наркотични средства лол

Е ај да не дуфкат.

Од текстов можеш само да заклучиш дека се страдни за пафкање.
Па ок не е единствена ваква песна оваа , не само Грин Аут цела легија има многу вакви траки ... и ништо не е тоа лошо!
Најбоље трака со ваква содржина е најстарата од нив Џака - Маријана :pipi:

Па ок не е единствена ваква песна оваа , не само Грин Аут цела легија има многу вакви траки ... и ништо не е тоа лошо!

.ич!

пример ..јас ги сакам Легијата ..и Грин Аут ..сепак ..некако е невкусно да слушаш песни што се пее за различити хемикалии или џокаци ..бар мене ми е ..

Неееееееее, не е лошо ич :). Иначе песната маријана не е само на Џака мислам :). Ае овој албумот на РнС почвит на нерви да ми ојт!

Такво е издавањето на албуми во Македонијава, јебига. Албумот е можеби најавен уште во 2007та, ако не се лажам може и уште порано да е.

Утре е 28 значит и утре е промоциата на албумот на РНС ак не не заебит пак па да речат на 28 Март дека ке е :nesvest:.. Со нетрпение чекам :tv:

добри се дечките од групата и добро музиче праат. Секој од нив е многу талентиран особено Тони и Брус...браво

Ама не би рекол дека се најдобри за жал.

добри се дечките од групата и добро музиче праат. Секој од нив е многу талентиран особено Тони и Брус...браво

Ама не би рекол дека се најдобри за жал.

Ама моментално во Македонија се најдобри заедно со СТР2...кој е боље од нив? можеби стакларистика?токсикологија?

Ќе имаше плакати, најави, глупости.

Да, барем на хипхоп мк ке беше објавено ама сега проверив не е :( На нерви ми идат нека кажат една дата и таа нека е. Првин викаа крајот на јануари или почетокот на февруари па тој почеток го направија крајот на февруари па сега крајов ке го направат за една година :( Ама то е немат шо да прајме.

Ама моментално во Македонија се најдобри заедно со СТР2...кој е боље од нив? можеби стакларистика?токсикологија?

Не ме смеј :pos2::pos2:.. Кој слаткар која токсикологија???

Да реков дека не се најбоље оти мислев на стр2.
И ја убаво се насмеав за слаткар :P

Сакав да кажам дека стр2 се боље нишо поише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom