Greenout

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
и јас тоа заклучив :)
едно време ..ми беше пуштена живеј го моментот и рецитира пеше и вели многу души еден грам ..и тогаш мајка ми помина ...и ми вели ..е што е ова дрогирашки песни ..:vozbud:
а стварно ..и мене ме чуди ..скоро во секој дел на Пеше се пее нешо повврзано со со Џокац или други наркотични средства лол
Е ај да не дуфкат.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Од текстов можеш само да заклучиш дека се страдни за пафкање.
Па ок не е единствена ваква песна оваа , не само Грин Аут цела легија има многу вакви траки ... и ништо не е тоа лошо!
Најбоље трака со ваква содржина е најстарата од нив Џака - Маријана :pipi:

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Па ок не е единствена ваква песна оваа , не само Грин Аут цела легија има многу вакви траки ... и ништо не е тоа лошо!
.ич!

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
пример ..јас ги сакам Легијата ..и Грин Аут ..сепак ..некако е невкусно да слушаш песни што се пее за различити хемикалии или џокаци ..бар мене ми е ..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Неееееееее, не е лошо ич :). Иначе песната маријана не е само на Џака мислам :). Ае овој албумот на РнС почвит на нерви да ми ојт!

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Такво е издавањето на албуми во Македонијава, јебига. Албумот е можеби најавен уште во 2007та, ако не се лажам може и уште порано да е.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Утре е 28 значит и утре е промоциата на албумот на РНС ак не не заебит пак па да речат на 28 Март дека ке е :nesvest:.. Со нетрпение чекам :tv:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
добри се дечките од групата и добро музиче праат. Секој од нив е многу талентиран особено Тони и Брус...браво

Ама не би рекол дека се најдобри за жал.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
добри се дечките од групата и добро музиче праат. Секој од нив е многу талентиран особено Тони и Брус...браво

Ама не би рекол дека се најдобри за жал.
Ама моментално во Македонија се најдобри заедно со СТР2...кој е боље од нив? можеби стакларистика?токсикологија?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ќе имаше плакати, најави, глупости.
Да, барем на хипхоп мк ке беше објавено ама сега проверив не е :( На нерви ми идат нека кажат една дата и таа нека е. Првин викаа крајот на јануари или почетокот на февруари па тој почеток го направија крајот на февруари па сега крајов ке го направат за една година :( Ама то е немат шо да прајме.

Ама моментално во Македонија се најдобри заедно со СТР2...кој е боље од нив? можеби стакларистика?токсикологија?
Не ме смеј :pos2::pos2:.. Кој слаткар која токсикологија???

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
Да реков дека не се најбоље оти мислев на стр2.
И ја убаво се насмеав за слаткар :P

Сакав да кажам дека стр2 се боље нишо поише.

Kajgana Shop

На врв Bottom