Greenout

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
се прекрстувам иконата ја бакнувам сета болка што ми е во срце измачуван останувам ми даде верба каде е довербата каде ли ми оди душата кога телото ќе почива ќе молчам болката ја опивам смртта е пред сите нас и не е толку лоша знам истото не чека |сите плоча надгробна|(не сум сигурен во ова) порано или подоцна природата победува ..
повели помалце од 2 мин работа ..

точно ти е напишано :smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Песнава нова е или така ми се чинит? И нема везе ова што пишит Легијата на РнС е песницава.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Песнава нова е или така ми се чинит? И нема везе ова што пишит Легијата на РнС е песницава.
Стара трака ! :smir:
Дај и мене нека ми ја прати некој од Пеше новата зашто као цел клип сум ја симнал :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Стара трака ! :smir:
Дај и мене нека ми ја прати некој од Пеше новата зашто као цел клип сум ја симнал :tapp:
Прв пат ја слушам и плус датата кога е качена на јутубе беше од пред неколку дена и затоа помислив.. А до кеј е албумот на Тончи

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Текстот од песнава или само делот од РНС и Пеше. Некоја информација за албумот на РНС?

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
ВАЉДА при крајот на месецов ќе биде промоцијата :))))

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Промоција мислам дека ќе биде на 28 Февруари, тоа е недела.
Место ваљда или Кастро или Хавана.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112

Текстот од песнава или само делот од РНС и Пеше. Некоја информација за албумот на РНС?
Пеше :
Прво прашање во денот сам на себе го поставувам де сега да се потрудам за после да се радувам ги вртам телефоните што нудат луда надеж шансата последа ти си значи мора да ни дадеш не те лажам(или ете лажам)троши не го штефи кредитот ти чувај стража фиц по клучот влагаме кај французот ако е дома земи најмногу што дава земи не мисли само за себе чека глутница хиени
батали за ниво други теми мењаме жени само сакам преку ден да ти се стемни ако нема дали ќе има ако има ако сака може да следи дали му вреди незнам сигурно но знаеш што му следи сакал нејќел најбитен од се е квалитето ама сакам пак сабајле значи прв е квантитетот товарен цветот јадеш мед исто ко пчели медот толку ти е па уште лебот не си пожелен во редот секј ден е исто секој ден сум позитивен немам денар
ко и секад сепак бонус искривен по прва љубов ____ мошне љубена зошто во животов сум немал искрено поголема ...
ете ..после од РНС ..
а ве мрзи ли сами да си го напишите ?:)

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Од текстов можеш само да заклучиш дека се страдни за пафкање.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
и јас тоа заклучив :)
едно време ..ми беше пуштена живеј го моментот и рецитира пеше и вели многу души еден грам ..и тогаш мајка ми помина ...и ми вели ..е што е ова дрогирашки песни ..:vozbud:
а стварно ..и мене ме чуди ..скоро во секој дел на Пеше се пее нешо повврзано со со Џокац или други наркотични средства лол

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Тука сме пак со мојот брат....

Kajgana Shop

На врв Bottom