Greenout

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
според мене најдобрите рапери во мкд. иначе хит ми е ''волците сити, овците изедени''. траката има ненормални рими :smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
До кај е албумот на Tonyo San „Друштво на мртвите поети“??? Излезен е во продажба? Има некакви информации??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Колку траки ке има на ЦД-то?
Тракава кинее, само слушнетеа и ако може правото име и еден текст?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ги сакам и ги слушам.Штета што уште од 9 мај немале настап во Скопје.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Овај Тони од бакалница што беше? Изгледа дека тој е, ретко понекогаш случајно на К-15 начекувам нешто негово, има само една мана скопјанец што е :icon_lol:, се зезам.

Само пофални зборови за него имам невиден интелект меѓу нашиве раперчиња мали кои што од збор пичка понатаму во вокабулар немаат, не слушам многу рап хип хоп ама му го препознавам гласот кога е на ТВ и слушам до крај, што е голем комплимент за него од мене....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Овај Тони од бакалница што беше? Изгледа дека тој е, ретко понекогаш случајно на К-15 начекувам нешто негово, има само една мана скопјанец што е :icon_lol:, се зезам.

Само пофални зборови за него имам невиден интелект меѓу нашиве раперчиња мали кои што од збор пичка понатаму во вокабулар немаат, не слушам многу рап хип хоп ама му го препознавам гласот кога е на ТВ и слушам до крај, што е голем комплимент за него од мене....
Да, да тој Тони од на бакалница..

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Тој е :) уште памтам кога еден гледач се јави и рече желба му било Тони да испука брзи рими
и Тони ко Тони ..не онака како што знаеме прави рими безврска колку да се римува ..туку рими што значат нешто ако можам така да се изразам :)
а Бакалница беше едно од најдоброто шоу ..баш сеа со чипо ли на фб нешо вели може пак да почне ..шо знам ..

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Тој е :) уште памтам кога еден гледач се јави и рече желба му било Тони да испука брзи рими
и Тони ко Тони ..не онака како што знаеме прави рими безврска колку да се римува ..туку рими што значат нешто ако можам така да се изразам :)
а Бакалница беше едно од најдоброто шоу ..баш сеа со чипо ли на фб нешо вели може пак да почне ..шо знам ..
:vozbud:Леле колку ќе се радувам ако почне пак Ееееј! Колку ми беа жални во последните емисии кога се поздравуваа со гледачите. Цело време викав ќе се јавам у емисија утре, утре, утре и завршија не стигнав да се јавам:nesvest:
Најмногу ги сакав Наја, Чипо и Тони.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Барем на рефренот текст некој нека пише. :smir:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
се прекрстувам иконата ја бакнувам сета болка што ми е во срце измачуван останувам ми даде верба каде е довербата каде ли ми оди душата кога телото ќе почива ќе молчам болката ја опивам смртта е пред сите нас и не е толку лоша знам истото не чека |сите плоча надгробна|(не сум сигурен во ова) порано или подоцна природата победува ..
повели помалце од 2 мин работа ..

Kajgana Shop

На врв Bottom