Greatest Hits @ Метрополис Арена - 05.04.2008

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Сега влегувам дома и нозе не ме држат веќе:)
Јас си пројдов закон... Не се замарав какви се фаците наоколу, не се замарав со милјардата пластични чаши и искршени шишиња... Освен на рап делот - играв од 10 до пред пола саат без прекин.
Беше топ:)

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Само што влегувам дома и не сум задоволен од журкава

А добро беше што се видов со многу луѓе што се немав видено

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не бев,не ми е баш криво искрено кажано.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Crazy мене ми е криво што не се видовме, а очекував да те видам

ништо наредна прилика :smir:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Само што влегувам дома и не сум задоволен од журкава

А добро беше што се видов со многу луѓе што се немав видено
ако пишувам мое мислење би било скоро исто само што пред не сум би додал воопшто.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.068
онака симпатично без многу адреналин а ипак интересно....влегов покасно го пропуштив Степич(ке си каснам од курот) и среќа го пропуштив Панчо,фаци :вообичањено на масовни собири(и ќоро и сакато)
се на се не беше ко што очекував дека ке бид али солидно:toe:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Секогаш има карти на врата, и ќе има и овојпат, не за џабе е цената 200 денари на овие карти. И многу поголем процент од парите одат за организаторот. Мора да има карти вечер.
Инаку ако сте за електро хитови одете уште од 12 па натаму.
Ако сте за трансоините после 3-4 одете, нема да ви бараат карта :)
Барем така беше на ретро електро.
Бушава Азбука не мрдна мене и Воткамикс у 5 сабајле. Не ни се идеше дома.
И овој пат бевте доследни клабери и останавте до крај...:pos:

Инаку јас не си поминав убаво. Деновиве и така не сум расположен за журки и дружба и сега откако ќе размислам ова ми беше исфорсирано. Само на кафе да отидев со некое девојче многу порасположен ќе бев.
Премногу луѓе, премногу делчевци, ич не правам разлика меѓу бабура и бушава азбука така да музиката ми е најнебитна. Од 100 луѓе што знам дека беа таму само со 3-4 се видов. Дури и една убава девојка што ми прајт мерак беше таму, ама ич немав сила да ја тинтрам 2 саата и плус на такви места и случки не се прават такви работи:party1: .

Додека водка беше во ратна зона на билетара карти да ни земе, јас и Алек мозгавме дали да идеме во колосеум на диџејката затоа што пред нас беше калакурница...како само не се одлучивме!

едит:Редиците за во веце по 10 минути како во нацистички камп не ми ја подобруваат сликата за журката.

Б

БејбиГрл

Гостин
Само што влегувам дома,останав до крај...обезбедувањето ме напуди:pos:
До 3 часот ми беше катастрофа али после тоа се исплатеше што отидов.Не ми се свиѓаше и мене што имаше многу пренашминкани цурици како што кажа Toчкест,со штикли од 20цм(леле една како ме нагазна ауууу) и имаше мнооогу пијани дечишта ама после 3 се среди ситуацијата,останаа само луѓето што беа дојдени да се журкаат и ми беше супер.
Али типот што ја "затвори" журката беше закон....си заспал човекот:pos2:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
вообичањено на масовни собири(и ќоро и сакато)
Ја би кажал и шуто и сакато...јебига...тоа е нормална работа за журки на саем. hehe:

Колку само мрзам журки на Саем... Ниедна не била асална, секогаш имало неверојатно голема гужва.
Сепаре му е мајката. Хардрок, Колосеум...
Па нормално дека сепаре му е мајката. hehe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Кај најде Бејбигрл да пишуваш у 4 и 40 на форум, и да викаш дека обезбеџење те напудило?!
Тогаш Pass-N-G-R ја пушти DJ Rolando-Jaguar. Насловот на журката беше Greatist Hits, и после оваа трака, фактот што остана да пушта други траки после оваа ќе му го сметам за смртен греф.

Јас по навика ќе пишам малку премногу поопширно.
Спиев 2-3 саати само, беф на футбал, за среќа ги тепафме блогерите.
Се вратив дома, се бањав и со мокра коса тргнаф со воз кон град.
Имаше преку фирма нешто закажано у Носталгија.
Лелел колку се накурчив коа стигнав таму, ама ај нема врска, помина.
И тргнав пешки од кафаните у Дебар Маало кон центар на бурек во Вегера (за енергија аф корс), па продужив пешки до саем.

Карта купив одма, у 11 саат имаше мала гужва.
Верната дружина од НаТаШа ја немаше, па уште одма видоф двајца браќа по биље како сломени седат на скали.
Нејсе, Бабура пушташе редновна негова програма, и чудно не ми пречеше многу.
После него дојде DJ Pancho a.k.a. Shorty-P
Инаку во меѓувреме се најдоф со Анастазија. со неа беа Мумијата и "________" (ѕвер од клабер, многу ми е мило што го запознав) и уште неколку другарчиња кои не пишуваат на форум. Фала дечки што бефте верна дружина.
Панчо беше онака стандарден. Нафрлени неколку хитчиња, што арно, што лошо. Точкест најубо кажа.

MAN OF THE NIGHT: ДАРКО СТЕПИЧ. :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:
Како само совршено го почне неговиот получасовен сет.
Sixteenarmedjack - Ring the alarm (rmx)
Мада сеа ја симнав песната, сепак мислам дека некој друг ремикс од оваа песна пушти човекот, ама како и да е, продолжи најдобро што може, драм ен бејс траки со многу реге, онака за скокање, за славење на животот, љубовта, Џа.

После тоа беа технаџиите Дарковци, Марковски и Јордановски. Едниот памтам пушти Underworld-Born sleepy, а другиот The Prodigy-Smack my bitch up.

Еден другар ме праша дали Бушава Азбука ќе пушта прогресив. Јас му одговорив дека ваљда ќе пушта псај или фул-он. Ама почна со прогресив. Веројатно затоа што пред и после него имаше технаџии, па да не бега стилски премногу. Сепак уште еднаш покажа дека одлично се снаоѓа без оглед на тоа каква музика пушта

Тогаш не напуштија Батистута и Б’рн, и останавме јас и Воткамикс и уште мал број вистински клабери на подиумот.

Последно што слушавме беше Pass-N-G-R. Сетот му одеше во насока да заврши со DJ Rolendo-Jaguar и откако заврши трката јас и Вотка пат под нозе фатифме.

Инаку многу бед работа беше што имаше стаклена амбалажа шишиња, фучеа срчи на сите страни. А и пивото во пластика беше Крали Марко, треба да ми платат за да го пијам, а не јас да плаќам.
Цените на пијачките беа едни до 12 други (+20 ден) после. Вистина или не, и за двата ред була не добив фискални сметки.
Јакна да остави човек требеше да чека со саати и притоа да трпи навистина насилно гужвање, моја среќа што коа јас беф таму околу мене беа пубертетлии и пубертетлики.
Народ... јебига Тукчесс коа иде реклама на Сити радио цело време нормално е да дојде и шуто (грди момци со сумљиви сурати) и рогато (типки со штикли со кои може да се убие човек).
Туку, друг ми беше муабетот, не знаев дека во градов има толку многу прекрасни деколтеа, убаво пополнети, некои и преполнети, кипеа :drk:
И за крај малку офтопик, Драма Куин, ај дај ми повеќе инфо за таа Маја што ја чекаше коа се видофме во ходникот пред тоалетите. :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Немав сила да седнам вчера да пишам впечатоци, ама затоа сега со огромни маки се разбудив и спремна сум да го споделам моето вчерашно искуство.:)

Влегов накај 12, ќе да пушташе уште Панченце, се вртеа Пусикет Долс, Поладолар и компанија, ама не ни ги забележавме зошто фаќавме ред за оставање јакни. Пошто бев со колешки, а женско ко женско не го држи место, свртев 100 круга низ цела сала, цело Скопје го видов, се` што ме сака и се` што ме мрази.:icon_lol:

Бев поприлично пијана, ама DNB-то не да ме отрезни еј. Од толку рипање цел алкохол ми испари.:icon_lol:
Не се заебав да идам у штикли, така да издржав бајаги долго време у играње и мафтање глава ко идиот (ме поздрави тапата болка во врат :icon_lol: ). Гужвата искрено, само пред вецето ја приметив, а таму кај што стоевме (игравме) немаше многу луѓе, иако беше на средина на салата.

Се` на се`, убава журка.:helou:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
so znam...interesna zurka bese...otidov nakaj 11 sedev do kaj 4 i neso...ubavo si pominav se iznaigrav:pipi:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Едвај гледам. Главава ,,бубањ,,. Организација те молам, дур купив карта и се изгужвав ко бакшиш поминаа 20 мин., дур ја остаам јакната уште 20, и дур го измочам алкохолот уште толку. И дојде 1 саат и нешто. Фативме позиција со друштвото, и почнавме да се журкаме заборавајќи на нервозите на билетара и у гардероба. На почеток многу копиљаци, опнале по две пива и сателити се напраиле. Ама вистинските фраери и фраерки што беа дојдени за музиката останаа до фајрон ( 5 и нешто) Дани по мој вкус пушташе најдобро, ја дигна атмосферата (руки горе), па П-С-Н гер, и Пауар на крај ,,испрскаа,,. И тој типот што заспа горе на спрат беше капаче на цела журка. Го гаѓаат со шишиња и музика престана заради него, му свират не бре брате, и отиде еден од обезбедувањето и му свирна на уво и тек тогаш осети, и доби громогласен аплаус од останатите прави (ајде технаџии да ги наречам мада треба трансери).
Се на се топ провод.:vozbud:

Б

БејбиГрл

Гостин
Кај најде Бејбигрл да пишуваш у 4 и 40 на форум, и да викаш дека обезбеџење те напудило?!
Постот го пишував некаде накај 6...незнам зашто пишува дека е во 4.40,до 5 бев на саем

Едит:Еве сега е 13 и 15 а на постот ми пишува дека е 11.15.Да не има и некои опции што треба сама да ги наместам или....?
Го сменив:pipi:се извинувам за оффтопиков

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Прва журка ми беше на саем и за мене топ беше не ми е криво што дадов 250ден:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom