Кај најде Бејбигрл да пишуваш у 4 и 40 на форум, и да викаш дека обезбеџење те напудило?!
Тогаш Pass-N-G-R ја пушти DJ Rolando-Jaguar. Насловот на журката беше Greatist Hits, и после оваа трака, фактот што остана да пушта други траки после оваа ќе му го сметам за смртен греф.
Јас по навика ќе пишам малку премногу поопширно.
Спиев 2-3 саати само, беф на футбал, за среќа ги тепафме блогерите.
Се вратив дома, се бањав и со мокра коса тргнаф со воз кон град.
Имаше преку фирма нешто закажано у Носталгија.
Лелел колку се накурчив коа стигнав таму, ама ај нема врска, помина.
И тргнав пешки од кафаните у Дебар Маало кон центар на бурек во Вегера (за енергија аф корс), па продужив пешки до саем.
Карта купив одма, у 11 саат имаше мала гужва.
Верната дружина од НаТаШа ја немаше, па уште одма видоф двајца браќа по биље како сломени седат на скали.
Нејсе, Бабура пушташе редновна негова програма, и чудно не ми пречеше многу.
После него дојде DJ Pancho a.k.a. Shorty-P
Инаку во меѓувреме се најдоф со Анастазија. со неа беа Мумијата и "________" (ѕвер од клабер, многу ми е мило што го запознав) и уште неколку другарчиња кои не пишуваат на форум. Фала дечки што бефте верна дружина.
Панчо беше онака стандарден. Нафрлени неколку хитчиња, што арно, што лошо. Точкест најубо кажа.
MAN OF THE NIGHT: ДАРКО СТЕПИЧ.
Како само совршено го почне неговиот получасовен сет.
Sixteenarmedjack - Ring the alarm (rmx)
Мада сеа ја симнав песната, сепак мислам дека некој друг ремикс од оваа песна пушти човекот, ама како и да е, продолжи најдобро што може, драм ен бејс траки со многу реге, онака за скокање, за славење на животот, љубовта, Џа.
После тоа беа технаџиите Дарковци, Марковски и Јордановски. Едниот памтам пушти Underworld-Born sleepy, а другиот The Prodigy-Smack my bitch up.
Еден другар ме праша дали Бушава Азбука ќе пушта прогресив. Јас му одговорив дека ваљда ќе пушта псај или фул-он. Ама почна со прогресив. Веројатно затоа што пред и после него имаше технаџии, па да не бега стилски премногу. Сепак уште еднаш покажа дека одлично се снаоѓа без оглед на тоа каква музика пушта
Тогаш не напуштија Батистута и Б’рн, и останавме јас и Воткамикс и уште мал број вистински клабери на подиумот.
Последно што слушавме беше Pass-N-G-R. Сетот му одеше во насока да заврши со DJ Rolendo-Jaguar и откако заврши трката јас и Вотка пат под нозе фатифме.
Инаку многу бед работа беше што имаше стаклена амбалажа шишиња, фучеа срчи на сите страни. А и пивото во пластика беше Крали Марко, треба да ми платат за да го пијам, а не јас да плаќам.
Цените на пијачките беа едни до 12 други (+20 ден) после. Вистина или не, и за двата ред була не добив фискални сметки.
Јакна да остави човек требеше да чека со саати и притоа да трпи навистина насилно гужвање, моја среќа што коа јас беф таму околу мене беа пубертетлии и пубертетлики.
Народ... јебига Тукчесс коа иде реклама на Сити радио цело време нормално е да дојде и шуто (грди момци со сумљиви сурати) и рогато (типки со штикли со кои може да се убие човек).
Туку, друг ми беше муабетот, не знаев дека во градов има толку многу прекрасни деколтеа, убаво пополнети, некои и преполнети, кипеа
И за крај малку офтопик, Драма Куин, ај дај ми повеќе инфо за таа Маја што ја чекаше коа се видофме во ходникот пред тоалетите.