Greatest Hits @ Метрополис Арена - 05.04.2008

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
си поминав ПРЕПРЕПРЕУБАВО,НАЈНАЈНАЈТОП!!!!
карта си купив уште во вторникот.не се заебав да отидам со штикли, пошто бев свесна дека нема да издржам да стојам и да играм повеќе од два саата, и како паметна женска си отидов со патики и на тие со штикли им се згазив од смеење у фаца:pos:
отидов уште кај 10 со другарките.беше многу празно, ама знаев дека кај и да е ќе се наполни.некако се најдов со Б. и други другари од клас и се собравме околу 20 души..друштвото ми беше топ.не ми беше битно какви луѓе има наоколу, видов фацки што сакав и што не сакав да ги видам, ама баш ми беше гајле:)
бабура ми ја загреа атмосферата.од он кога дојде и почнав да играм не прекинав до..околу 3 саат:icon_biggодамна не сум играла толку долго и сега се` ме боли:pipi: плус, ко што бев засипната, сега уште повеќе сум и гласот и грлото ми се лом:)
ама ќе зажалев да не отидев.како што кажав, преубаво си поминав, најубавата журка на која сум била до сега:je:(на која не сум заспала и сум издржала до максимум:)):lollipop:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.068
250?????????????
150 беше карта
250 беше на благајна ти си земала од пред тоа за 150 :biojzbor:

п.с да и тоа Крали Маркото ствааааааааарно не им требаше,леле колку гаден“пијалок’’

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
САЕМ ГРЕЈТЕСТ ХИТС! 05 .04 .2008

Како беше вчера??? :) Кажете го вашето доживување и се што сакате да споделите:)
Досега немам пропуштено од РЕТРО ЕЛЕКТРО па РЕТРО па сега ова.. секој пат се подобро и подобро.
Мислите ли дека треба да се конзумира алкохол за да биде чувството поопуштено поубаво.. :)
јАС СУМ ЗА , алкохолот како да го прави по волшебен и незаборавен моментот ..
(се разбира во граници)

Член од
6 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
vcera bese extra!pocetokot bese najbolji!babura i panco si ja znaat rabotata!sekoja cest i za ostanatite!bravo

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Top beshe. Vrv mi bea Smack my bitch up i Burning Up od Astral.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Се на се за мене тапа журка во однос на музика организациа и уште некој ствари.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Колку пари толку музика!
за 7-8000 луѓе само 1вц, тоа ти е македноска проста работа,
помизерно од вчера си неам поминато одамна

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Колку пари толку музика!
за 7-8000 луѓе само 1вц, тоа ти е македноска проста работа,
помизерно од вчера си неам поминато одамна
За вц ок е.1 е на саем неможе сеа уште едно да ти напраат пред журка.Али имаше и мн други работи што нејчинеа.Тапа организација тапа журка али за 150 ден тоа е.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Тиња! Влегов околу 12:30, излегов рано, во 2:30. Не ми се погоди музиката, не ми се погоди што беше НЕМОГУЧЕ да се пристапи до вецето, не ми се допадна сцената во ќош, не ми се допадна што ја не беше истата атмосфера од претходните 150-денарски журки на саем.

Ќоро, сакато, сељачко, простачко, шмизларско, штикларско и слично само ја надополнија лошата атмосфера.

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
Леле лоша журка...Полоша одамна немало во Скопјево..Срека што бев со добро друштво па си поминав ок...Иначе музиката тапа..Ни G немаше од Greatest hits...Се каам што си дадов 250 денари за карта:( :toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Аман М*О*N*А што очекуваше ти?? дај пиши наслови.
Мене сосема солидно ми се виде/слушна добар дел од музиката.
Панчо саде хитови изврте. Степич исто така, цел ден на винамп вртам Sixteenarmedjack-Ring the alarm.
Технаџиите Дарковци исто така изнапуштаат прописно.
Јас си отидов коа Пасинџер ја пушти DJ Rolando-Jaguar, поголем хит од ова според мене е само Josh Wink-Higher state of consciousness.

Инаку имам некоја претпоставка дека ти си сакала Моранди, Уајт Хорс и слични едносезонски хитчиња.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Журката беше топ (барем на тој дел што бев присутен), влегов накај 12 и штета што морав да си отидам уште у 2:30-3:00 (не по своја воља):toe: али како и да е за тие 2 и пол, 3 саата се изнарипав како никад:vozbud: ! Луѓето околу мене не ги ни приметив (за тоа е крив алкохолот) а и не ми беа многу битни кои се и што се, битно ми беше јас да си поминам екстра, а така и напраив, не се замарав со апсолутно никој! Очекував да биде по тапа али мене ми беше баш онака екстра, штета што сите не си поминале како мене!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
А видео-артот бре луѓе.
Го примети ли некој.
На Walker Girl би и се допаднал bunny c-walk-от што одеше на моменти додека пушташе Панчо.
Ама знам дека не сите ви се допаднал делот со Jesse Jane.

Kajgana Shop

На врв Bottom