Greatest Hits @ Метрополис Арена - 05.04.2008

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Се гледаме вечер јас немам карта ваљда ќе има на благајна

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.828
Поени од реакции
50.068
абе а можно е на врата да нема карти???

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Ако нема карти на врата многу гадно ќе се заебеме!И јас немам карта купено, планирам да купам на врата (се надевам дека ке има)!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.984
Секогаш има карти на врата, и ќе има и овојпат, не за џабе е цената 200 денари на овие карти. И многу поголем процент од парите одат за организаторот. Мора да има карти вечер.
Инаку ако сте за електро хитови одете уште од 12 па натаму.
Ако сте за трансоините после 3-4 одете, нема да ви бараат карта :)
Барем така беше на ретро електро.
Бушава Азбука не мрдна мене и Воткамикс у 5 сабајле. Не ни се идеше дома.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
нешто ме наполнија со пари па ако најдам друштво можам да отидам

Член од
14 април 2006
Мислења
65
Поени од реакции
2
Бачко пред година дена исто на 5-ти април беше Велигденско кафуле во Метрополис Арена. Како поминавте тогаш?
Значи така и сега. :)
Ej ke me nosis na dusa ako e ko RETRO ELEKTRO :D ali ako e ko Veligdensko KAf. te chastam cela vecer :D

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ej ke me nosis na dusa ako e ko RETRO ELEKTRO :D ali ako e ko Veligdensko KAf. te chastam cela vecer :D
Е де па и ти, и електро да е не е толку страшно.:pos:

Јас идам да се изнажуркам максимално, планирам да се остаам од играње.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кајганџии, се гледаме во гужвата!:wink:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Леле, вечер гужва ќе фуче!!! :vozbud:

Најодговорно тврдам дека 90% од луѓето на возраст од 17-21 со кои праев муабет во изминативе неколку дена вечер ќе се таму. А многу луѓе беа!!! Епа, ајде, се глеаме цело Скопје таму... :Ѕ

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.455
Колку само мрзам журки на Саем... Ниедна не била асална, секогаш имало неверојатно голема гужва.
Сепаре му е мајката. Хардрок, Колосеум...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Колку само мрзам журки на Саем... Ниедна не била асална, секогаш имало неверојатно голема гужва.
Сепаре му е мајката. Хардрок, Колосеум...
Ниедна, а ти само на две си бил.:icon_lol:

И не е дека на саем нема кај да се седне, горе има маси. Плус, за нас смртниците (блудни :icon_lol: ) поинтересно е да се журкаш во гужва него да се праиш виајпи на сепаренце.:)

Б

БејбиГрл

Гостин
Секогаш има карти на врата, и ќе има и овојпат, не за џабе е цената 200 денари на овие карти. И многу поголем процент од парите одат за организаторот. Мора да има карти вечер.
Инаку ако сте за електро хитови одете уште од 12 па натаму.
Ако сте за трансоините после 3-4 одете, нема да ви бараат карта :)
Барем така беше на ретро електро.
Бушава Азбука не мрдна мене и Воткамикс у 5 сабајле. Не ни се идеше дома.
Не мислев да одам ама несакајќи ме разубеди со овој пост:smir:
Несакав да одам зашто ќе има хипхоп и незнам уште што а мене ми се идеше за бушава азбука,и мене еднаш ме мрдна,едно сабајле:pos2:после Paul Van Dyk во Струга на Изгрев.
Значи идам и јас ама покасно
Сите што ќе идете поминете си убаво па сигурно и ќе се видиме:pipi:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Накратко од моја гледна точка за журката

Колку пари толку музика е пред се:) Тресење немаше (Тончи го заебаа другарите од НаТаШа) и значи дека многу фраер4иња си внесоа пијење од надвор од што следува под полн срчи низ цела метрополис арена. ЧКАРТ ЧКАРТ ЧКАРТ.....Тотално се задоволив околу 11 кога влегов и видов дека нема многу народ т.е. дека можеш да пушташ диагонали со фудбал (штета што незнам:)) и да си поминеш не многу изгужвано/изгазено на журка....Фативме некоја си трансојна онака лезет али апла на крај(јеј јеј) и почна Панчо ама само со 30 минутно пуштање музика ЧКАРТ ЧКАРТ НАЈЧКАРТ....башка 2 до 3 песни испаднаа ко што треба али сепак беше нешто поразлично од дум дум тс тс тс...После Панчо ЕСЕ следеше мојот фаворит на вечерта и воедно причината ради која отидов на журката ДАРКО СТЕПИЧ, одличен сет имаше бачкото ја дигна цела публика и се направи гужва т.е. куршлуз на внутри.....DNB RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZ: ) баш такво ДНБ какво што сакам мешано со реге и по некоја ептен добра рап трака:) поштовање Степич не откорна друже
Одкако Степич спушти слушалици следеше „најдоброто„ и ваљда тоа истото ќе остане до крајот на вечерта класичниот и прекичерајски ТРАНЦЕЕЕЕЈЕЈЕЈЕЈЕ NOT! : ) на крај краева секој со својот вкус

Не беше ова журка како што биле журките, многу не позитивни фаци 98% беа да се сликаат за кадевечер пренашминкани цурици пичке си мајчине штиклици а иде на електронска журка, значи тотален колапс и на таа сцена бачко.
Едноставно се распаѓа све што беше онака хард и што се знаеше кој каде иде:(

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
И јас бев, сега се враќам, и не сум нешто многу многу задоволна.
А и уморна бев, па не можев на нозе да стојам.
Единственото нешто што го добив вечерва беше дождот надвор што не фати додека чекавме еден пријател да си купи карта и плус огромни болки на нозете, прстите не си ги чувствувам откако едно огромно суштество од 100кг ме нагазна и наравно пошто беше типот во облаци не ни забележа. Простено им е, не знаеа за себе.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Не беше ова журка како што биле журките, многу не позитивни фаци 98% беа да се сликаат за кадевечер пренашминкани цурици пичке си мајчине штиклици а иде на електронска журка, значи тотален колапс и на таа сцена бачко.
Едноставно се распаѓа све што беше онака хард и што се знаеше кој каде иде:(
боље нека не се сликаат типките дека 98% што сум гледал на кадевечер се грди како коњи:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom