ти фали некој од тие framework, visual c++, direct x... гуглај.De pomos malku nemozam da instaliram.. Gi sledev ovie ama ne saka nesto.. Прегледај го приврзокот 119323
3DM

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти фали некој од тие framework, visual c++, direct x... гуглај.De pomos malku nemozam da instaliram.. Gi sledev ovie ama ne saka nesto.. Прегледај го приврзокот 119323
Мислам дека не вреди ни да пробуваш.Ова чудо на двојадрен amd 4200 64 x2, 2gb ram, hd 5450 1gb ќе мрдне или тешко?
Какви јутјуб сетинзи, би требало барем на 1600x900 резолуција, на normal (медиум) сетинзи без AA. Ова е блиску до конзолите, што и не е толку лошо.А кој се тие "youtube" сетинзи?
Може некој скриншот да ми пратеш да видам квалитетот на сликата на тие сетинзи?Какви јутјуб сетинзи, би требало барем на 1600x900 резолуција, на normal (медиум) сетинзи без AA. Ова е блиску до конзолите, што и не е толку лошо.
EDIT: @Luis Suarez
Прегледај го приврзокот 119365
Овие сетинзи се на следнава конфигурација игриви со околу 40 fps - AMD 7770 1GB / 4GB RAM / Athlon II x4 640
Процесорот бидејќи е четиријадрен можеби е малце подобар од твојот, но сепак можеш да намалиш некој сетинг за подобри перформанси, без да изгубиш во квалитетот на сликата.
Од видеово ја преземав сликата. Колку е веродостојно, не знам, но и без тоа мислам дека овие сетинзи не би претставувале проблем за твојата конфигурација.Може некој скриншот да ми пратеш да видам квалитетот на сликата на тие сетинзи?
Рамот нема да смени којзнае колку, ама сепак ќе немаш проблем на тие сетинзи. Еден ја игра со HD 5750 и Phenom II x4 965 BE (мислам дека е малце поспор од твојот) на 1680x1050 на медиум/лоу без AA, но не знам кој fps вади конфигурацијава.i5-3330 3.00Ghz
AMD HD 5700 1gb
4gb Ram
Во план ми е да земам уште 4 гига рам,така да со 8 gb рам дали ке ми ја вози играва на low/medium bez AA
https://www.youtube.com/watch?v=pG8mCC1ZQ1g&feature=player_detailpage#t=25Да се собереме 4-ца со поголем левел од 12 и да ги играме новиве heist-ови пошо изглеа многу се јаки. 5 скроз различни heist-ови...
Пожелно е да ги инсталираш последните бета драјвери.да прашам вас вие што имате AMD графички дали им правите апдејт? бидејќи јас откако го имам инсталирано драјверот никако немам направено апдејт на графичката. На работа што ми се сите компјутери ми имаат nvidia и на нив често има правам апдејт ама до сега на AMD им немам направено.
П.С Ја купив gta 5и прашувам за апдејт за графичка бидејќи сакам да ја вртам од утре
![]()
Имам Sapphire ATI R7 260X 2 GB GDDR5, i3 3.3 ghz i 4 GB Ram. Вреди да трошам интернет на играва, да не ми сецка или нешто?![]()