Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ова чудо на двојадрен amd 4200 64 x2, 2gb ram, hd 5450 1gb ќе мрдне или тешко? Max Payne 3 ја играв на минимум детали без проблем ама со hd4730 графичка, оваа 5450 е послаба. AC Black Flag и Rogue ги играм исто така на минимум.

А кој се тие "youtube" сетинзи?
Какви јутјуб сетинзи, би требало барем на 1600x900 резолуција, на normal (медиум) сетинзи без AA. Ова е блиску до конзолите, што и не е толку лошо.
EDIT: @Luis Suarez
hj6CnuY.png
Овие сетинзи се на следнава конфигурација игриви со околу 40 fps - AMD 7770 1GB / 4GB RAM / Athlon II x4 640
Процесорот бидејќи е четиријадрен можеби е малце подобар од твојот, но сепак можеш да намалиш некој сетинг за подобри перформанси, без да изгубиш во квалитетот на сликата.

Последно уредено:
Какви јутјуб сетинзи, би требало барем на 1600x900 резолуција, на normal (медиум) сетинзи без AA. Ова е блиску до конзолите, што и не е толку лошо.
EDIT: @Luis Suarez
Прегледај го приврзокот 119365
Овие сетинзи се на следнава конфигурација игриви со околу 40 fps - AMD 7770 1GB / 4GB RAM / Athlon II x4 640
Процесорот бидејќи е четиријадрен можеби е малце подобар од твојот, но сепак можеш да намалиш некој сетинг за подобри перформанси, без да изгубиш во квалитетот на сликата.
Може некој скриншот да ми пратеш да видам квалитетот на сликата на тие сетинзи?

Може некој скриншот да ми пратеш да видам квалитетот на сликата на тие сетинзи?
Од видеово ја преземав сликата. Колку е веродостојно, не знам, но и без тоа мислам дека овие сетинзи не би претставувале проблем за твојата конфигурација.
https://www.youtube.com/watch?v=p18gJum-gDc

i5-3330 3.00Ghz
AMD HD 5700 1gb
4gb Ram

Во план ми е да земам уште 4 гига рам,така да со 8 gb рам дали ке ми ја вози играва на low/medium bez AA

i5-3330 3.00Ghz
AMD HD 5700 1gb
4gb Ram

Во план ми е да земам уште 4 гига рам,така да со 8 gb рам дали ке ми ја вози играва на low/medium bez AA
Рамот нема да смени којзнае колку, ама сепак ќе немаш проблем на тие сетинзи. Еден ја игра со HD 5750 и Phenom II x4 965 BE (мислам дека е малце поспор од твојот) на 1680x1050 на медиум/лоу без AA, но не знам кој fps вади конфигурацијава.

До тие што ја имаат оригинал, ај малце да ја осетиме онлајн играва ко шо треба.

Да се собереме 4-ца со поголем левел од 12 и да ги играме новиве heist-ови пошо изглеа многу се јаки. 5 скроз различни heist-ови... За апартман за планирање, јас ќе купам пошто имам пари од пре-ордерот.

И исто така влезете во IGN crew-то за да ви дава повеќе RP при комплетирање на jobs... Башка, ако сме во исто crew и изршуваме заедно jobs, зимаме повеќе RP...

Аднете ме на Steam - ficiani2010 и на Social Club - Ficiani

Ми се плаче што неможам да ја играм играва, вчера на стрим го гледам summ1t1g1g и играше со тој негов тим, циркуси беа, колку јако беше дур гледаш камоли да ја играш..
Ве молам за донација, бројче по ПП :D

да прашам вас вие што имате AMD графички дали им правите апдејт? бидејќи јас откако го имам инсталирано драјверот никако немам направено апдејт на графичката. На работа што ми се сите компјутери ми имаат nvidia и на нив често има правам апдејт ама до сега на AMD им немам направено.

П.С Ја купив gta 5 :oeoeoe: и прашувам за апдејт за графичка бидејќи сакам да ја вртам од утре :zloo:

Да се собереме 4-ца со поголем левел од 12 и да ги играме новиве heist-ови пошо изглеа многу се јаки. 5 скроз различни heist-ови...
https://www.youtube.com/watch?v=pG8mCC1ZQ1g&feature=player_detailpage#t=25
да прашам вас вие што имате AMD графички дали им правите апдејт? бидејќи јас откако го имам инсталирано драјверот никако немам направено апдејт на графичката. На работа што ми се сите компјутери ми имаат nvidia и на нив често има правам апдејт ама до сега на AMD им немам направено.

П.С Ја купив gta 5 :oeoeoe: и прашувам за апдејт за графичка бидејќи сакам да ја вртам од утре :zloo:
Пожелно е да ги инсталираш последните бета драјвери.

Имам Sapphire ATI R7 260X 2 GB GDDR5, i3 3.3 ghz i 4 GB Ram. Вреди да трошам интернет на играва, да не ми сецка или нешто? :D

Имам Sapphire ATI R7 260X 2 GB GDDR5, i3 3.3 ghz i 4 GB Ram. Вреди да трошам интернет на играва, да не ми сецка или нешто? :D

Вреди само рам малце ти фали

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

6brNREs.jpg

утре нјама да се ходи на даскало

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom