Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало да искочи максимум за 1 месец, не фаќајте сеир.
Вчера се утепав од читање и следниве работи ги разбрав:

Голема е веројатноста дека ќе биде кракната од група која што не е scene release и најверојатно тоа ќе биде 3DM, истата група што ја кракна Dragon Age: Inquisition.
Е сега, Dragon Age: Inqustion официјално беше пуштена некаде накај 20 ноември, а 3DM ја имаа кракнатo на 15 декември, значи после ~25 дена.
Dragon Age: Inqustion користи Denuvo DRM.
GTA 5 не користи Denuvo ама користи нешто слично на Denuvo + на Rockstar тоа Social Club платформата исто така е релативно нова работа за кракерите и имаат малце потешкотии со тоа.
Е сеа се спомнува дека GTA 5 користи заштита слична на Sims 4 а Sims 4 беше кракната од 3DM после 4 дена, а од RELOADED после месец и пол.

3DM досега успеале да ја направат GTA 5 да работи само на еден компјутер кракната.
https://www.youtube.com/watch?v=qHrtA8Pab-s

Ако ја купам од cjs-cdkeys ке можам ли да ја активирам на steam?
Не. На Steam можеш да ја имаш само ако ја купиш од нив. Сите другите клучеви се активираат директно на Social Club.

kevinyang from 3DM posted that it will take about as much time as Sims4 did

Според ова до петок/сабота очекувајте крак

хахаха :чда:

FhWcuXa.jpg

kevinyang from 3DM posted that it will take about as much time as Sims4 did

Според ова до петок/сабота очекувајте крак
Како што ми е спор нетов (300 кб/с), таман до тогаш ќе ми се симне GTA V.

Го ставија кракот на kickass, го симнувам сега да видам што ќе биде

Моментално е као само за Win 7. Али ако све е ок, би требало ден-два за да може и на 8, 8.1 :)

Јас сум на 8.1 и се пушта интрото ама крашнува после 5-6 сек таман кога прави loading на story mode. Ќе се среди сигурно кракот деновиве

Јас сум на 8.1 и се пушта интрото ама крашнува после 5-6 сек таман кога прави loading на story mode. Ќе се среди сигурно кракот деновиве

Важно бидна! Само да нема поголеми багови! :) А кажи ми краков директно на она preload торентот од 60 gb го стави?

Важно бидна! Само да нема поголеми багови! :) А кажи ми краков директно на она preload торентот од 60 gb го стави?

Да, еве го преведот од кинески

How to use:
1. Unzip
2. Install Installers folder games prerequisites RGSC (social club)
3. Copy the upgrade patch Upate folder to the game directory covering
4. Copy the Crack folder to the game directory covering crack patch
5. (optional step) to run a copy from the Update folder to the registry key recovery tool after the game directory
6, (recommended steps) to prohibit access to the network firewall settings GTA5.exe / or brute pull cable
7, the running game

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom