Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Малце ти се парите од грабежите. :D
Инвестирај во GoldCoast.
Одбери интернет, money and services, www.icn-exchange.com, Markets, скролај надолу најди ја компанијата и купи акции.
Прави side mission, оди на спиење и за еден GTA ден ќе имаш над 50 милиони.
Хм, значи така се збогатува. Јас па мислев кога ќе ги сортираш кој има најповеќе % и во + се, таму да инвестирам, пример AUG, FLY US, гледам нешто добивам 5-8000$, продолжам да играм, после се отишло у минус.:pos:
Моментално ги цепам random events, најдов на јутуб кај се локациите да не лутам, па пројдов доста од нив.
Дали се исплати сите жртви да ги носам кај Altruist или нема некоја поента од тоа, подобро да ги носам на нивната локација?
Со Френклин ми остана веројатно уште една мисија со скокање од Maze Bank и со собирање нешта со подморница(Ова мислам дека може и со Мајкл). Со Тревор имам Rampage на некои места. 72.6% ми е пројдена играва, супер е.

Луѓе, има ли некое ново инфо за PC?

Ќе ја биде или..? :coffee:

Со ова за еден наш ден направив 450 милиони :D.
Треба да ја имаш завршено Big Heist последната мисија.
Инвестираш во копанијава и Лестер те праќа да убиеш конкурент на компанијава во која инвестираш. Ќе почекаш 2-3 дена додека се направи трансакцијата и boom, you sir are rich.
Вечер ќе видам за некој друг начин за да се „збогатиме“ :icon_lol:

Најдов подетално како да се збогатиме:

http://gamewise.co/games/17254/Gran...sination-and-Stock-Market#6dlTsTtCqUdKWx3m.99

Пред секоја мисија треба да инвестираш во овие фирми:
Е сега кај мене тој сајт BAWSAQ не работи поради тоа што не ми е поврзан пс3 на интернет со Social Club.

Ги поминав сите мисии,сите рандом настани кај Strangers and freaks ми стои 17/20 а имам се поминато(немам со никој лик повеќе мисии вакви).Зошто??

Инаку моментално ја имам намеркано воената база.Веќе знам лесно да украдам борбен авион,ама сакам да украдам тенк.Ептен е тешко.Тенкот пука и гази се пред себе.
Утре се наоружвам до заби и ќе сомелам се живо во базата. :)

Ги поминав сите мисии,сите рандом настани кај Strangers and freaks ми стои 17/20 а имам се поминато(немам со никој лик повеќе мисии вакви).Зошто??

Инаку моментално ја имам намеркано воената база.Веќе знам лесно да украдам борбен авион,ама сакам да украдам тенк.Ептен е тешко.Тенкот пука и гази се пред себе.
Утре се наоружвам до заби и ќе сомелам се живо во базата. :)
За да ги исполниш сите мисии, требало да и се јавиш на Tonya за уште 2-3 мисии со пајак службата.
Јас од неодамна ја играм од почеток сега по други начини, првпат секогаш играв на тајност(Stealth approach), сега играм на пукање(loud) секаде, па така сега со Мајкл учам да возам авиони, хеликоптери, со Тревор ќе крадам чинок хеликоптер и тн. Најмногу ме нервираат мисиите со кловнови:D

За да ги исполниш сите мисии, требало да и се јавиш на Tonya за уште 2-3 мисии со пајак службата.
Јас од неодамна ја играм од почеток сега по други начини, првпат секогаш играв на тајност(Stealth approach), сега играм на пукање(loud) секаде, па така сега со Мајкл учам да возам авиони, хеликоптери, со Тревор ќе крадам чинок хеликоптер и тн. Најмногу ме нервираат мисиите со кловнови:D
Со Tonya ги завршив сите мисии.4 мисии сигурно поминав со пајак службата.Е сега не и се јавував јас,таа мене ме бараше. :)

Има нешто ново околку PC верзијата

Дали некако може да се конектирам на псн а играва си е нормално пиратска? Направив акаунт на social club и на psn, ми јавува дека има нов апдејт 1.08 и таман ќе почне, ми вели дека сум одјавен од псн.
Подоцна ќе почне да симнува и да инсталира и јавува некој ерор 80029564, и нешто во врска со лиценци, купување и сл.
Веќе е доцна, сакав сите мисии со Лестер да ги поминам со инвестирање во Bawsaq, а за него мислам дека треба да си поврзан со псн или social club.
Успеав да заработам 360.000.000$ со сите карактери. Прво инвестирав во Debonaire 26mil. $, добив 50мил. долари. Потоа веднаш во Redwood, снимав неколку пати да прескокнам денови, добив 200мил. долари и на крај во GoldCoast добив 360мил. долари.
Да беше достапен Bawsaq ќе имав 1,200милиони.:D

Го има некој најдено Нисанот ГТР-от (Елеги РХ8) у играва? Постои ли воопшто во сообраќајов или да не се мачам да го барам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom