Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.g2play.net/store/Grand-Theft-Auto-V-Steam-Key.html

Сега за сега најдоверлива страна што објавила.... БАШКА има пре-ордер за 33 евра.

Истото го правеа и со четворката , буквално ..
Од секакви сајтови имаше информации и пуштаа pre-оrder ..

Ќе излезе и за PC, само прашање е кога.. Ја играм јас сеуште на x360, само некако storyline-ot ми беше краток, може и до мене е .. :)

storylineot не беше баш долг како 4ката, за 2 дена ги завршив основните мисии, сеа ми останаа strangers&freaks и уште некои. потоа одиме МП :D

Во мени во гејм имаш риплеј опција.Од како ке ја завршиш мисијата ке те врати пак назад каде што си застанал. :)
Ме интересира, што после мисијата со хеликоптерот(cargobob), го гледав walkthrough на јутуб како го краде и што потоа? Го користиш ли за во некоја мисија или? Знам подморницата набргу ја користиш.

Ме интересира, што после мисијата со хеликоптерот(cargobob), го гледав walkthrough на јутуб како го краде и што потоа? Го користиш ли за во некоја мисија или? Знам подморницата набргу ја користиш.
Ке ти треба понатаму за една мисија :)

Ке ти треба понатаму за една мисија :)

Веројатно онаа кога закачија со хеликоптерот некое оружје мислам дека беше. Значи иако не сум го земал(сум ја играл миниподморницата), хеликоптерот сепак е тука:D

Веројатно онаа кога закачија со хеликоптерот некое оружје мислам дека беше. Значи иако не сум го земал(сум ја играл миниподморницата), хеликоптерот сепак е тука:D
Да таа е :)

Клипчето не прикажува ништо ново, општо е познат фактот дека Grand Theft Auto серијалот на видео игри е извор на зависност. :D

Кој го има купено голф клубот за 150,000,000$...?

Долго време не ја играв поради други обврски, ми беше оставена негде на пола и вчера конечно и седнав ко што треба и ја завршив. 10ка од мене.

Ај кажете сега ако знаете како најлесно и најбрзо можам да се збогатам :D

Ај кажете сега ако знаете како најлесно и најбрзо можам да се збогатам :D

Малце ти се парите од грабежите. :D
Инвестирај во GoldCoast.
Одбери интернет, money and services, www.icn-exchange.com, Markets, скролај надолу најди ја компанијата и купи акции.
Прави side mission, оди на спиење и за еден GTA ден ќе имаш над 50 милиони.

Малце ти се парите од грабежите. :D
Инвестирај во GoldCoast.
Одбери интернет, money and services, www.icn-exchange.com, Markets, скролај надолу најди ја компанијата и купи акции.
Прави side mission и оди на спиење и за еден GTA ден ќе имаш над 50 милиони.

Дај кажи и за во живо? Нека бидат и 2 дена, немора 1 :D

Дај кажи и за во живо? Нека бидат и 2 дена, немора 1 :D

Со ова за еден наш ден направив 450 милиони :D.
Треба да ја имаш завршено Big Heist последната мисија.
Инвестираш во копанијава и Лестер те праќа да убиеш конкурент на компанијава во која инвестираш. Ќе почекаш 2-3 дена додека се направи трансакцијата и boom, you sir are rich.
Вечер ќе видам за некој друг начин за да се „збогатиме“ :icon_lol:

Со ова за еден наш ден направив 450 милиони :D.
Треба да ја имаш завршено Big Heist последната мисија.
Инвестираш во копанијава и Лестер те праќа да убиеш конкурент на компанијава во која инвестираш. Ќе почекаш 2-3 дена додека се направи трансакцијата и boom, you sir are rich.
Вечер ќе видам за некој друг начин за да се „збогатиме“ :icon_lol:

Абе знам ама јас сите мисии ги завршив со Лестер пред да дознаам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom