Или ноември или околу christmas или март 2014 :/
Ако дојде во Ноември добро ќе е да.
Март кој ќе чека у пм.Но по гледање по останатите ГТА Најверојатно Март.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или ноември или околу christmas или март 2014 :/
https://www.g2play.net/store/Grand-Theft-Auto-V-Steam-Key.html
Сега за сега најдоверлива страна што објавила.... БАШКА има пре-ордер за 33 евра.
Ме интересира, што после мисијата со хеликоптерот(cargobob), го гледав walkthrough на јутуб како го краде и што потоа? Го користиш ли за во некоја мисија или? Знам подморницата набргу ја користиш.Во мени во гејм имаш риплеј опција.Од како ке ја завршиш мисијата ке те врати пак назад каде што си застанал.![]()
Ке ти треба понатаму за една мисијаМе интересира, што после мисијата со хеликоптерот(cargobob), го гледав walkthrough на јутуб како го краде и што потоа? Го користиш ли за во некоја мисија или? Знам подморницата набргу ја користиш.
Ке ти треба понатаму за една мисија![]()
Да таа еВеројатно онаа кога закачија со хеликоптерот некое оружје мислам дека беше. Значи иако не сум го земал(сум ја играл миниподморницата), хеликоптерот сепак е тука
Ај кажете сега ако знаете како најлесно и најбрзо можам да се збогатам![]()
Малце ти се парите од грабежите.
Инвестирај во GoldCoast.
Одбери интернет, money and services, www.icn-exchange.com, Markets, скролај надолу најди ја компанијата и купи акции.
Прави side mission и оди на спиење и за еден GTA ден ќе имаш над 50 милиони.
Дај кажи и за во живо? Нека бидат и 2 дена, немора 1![]()
Со ова за еден наш ден направив 450 милиони.
Треба да ја имаш завршено Big Heist последната мисија.
Инвестираш во копанијава и Лестер те праќа да убиеш конкурент на компанијава во која инвестираш. Ќе почекаш 2-3 дена додека се направи трансакцијата и boom, you sir are rich.
Вечер ќе видам за некој друг начин за да се „збогатиме“![]()