Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ова и дефинитивно ќе ми биде првата игра после WoW што ќе ја купам без око да ми трепне. can't wait.

868-1280.jpg
865-1280.jpg
866-1280.jpg
864-1280.jpg
867-1280.jpg
863-1280.jpg
862-1280.jpg
861-1280.jpg

Играва се појави на PSN(Се по*ра Сони со ова) во Европа пред ден-два. Дел успеаа да ја симнат(без можност за играње до 17/09), а некој успеа и да ја кракне. По нетов почнаа ствари да се шират. Рокстар си ги демантирање дека се вистински(сигурно нема да ги потврди, фала Богу). Доле имате по две видеа и аудио самплови(вака беа ваљда:D) од играта.
Клипчињата се еден вид на реклами за градот, а аудио сампловите се најверојатно спојлери за приказната. Делуваат автентично.
Па кој сака нека гледа и слуша, кој не, нека чека до 17(оригинал), а пред тоа би требало пиратерија да се појави.
п.с. Најбитното:

We’re pleased to confirm that Grand Theft Auto V has officially gone gold and we’re now preparing the game for release on September 17th for PlayStation 3 and Xbox 360.

Според ова, играта е најверојатно готова(доколку GOLD го има тоа значење).

Јас 4-та на компјутер ја играв без сецкање, ми се случуваше ептен малку некогаш и бев многу задоволен, се надевам дека ова ќе биде последната ГТА што ќе можам да ја играм без да го обновам компјутерот. Имам Nvidia 9800 GT али не подржува Direct X 11 за жал, али се надевам дека ќе можам да ја играм иако многу се тешам. :D

Во која продавница ќе може да ја набавам GTA V за ps3 во најкратко време после 17 септ.

Во која продавница ќе може да ја набавам GTA V за ps3 во најкратко време после 17 септ.

Југотон би требало, а и Нико евентуално. Ако поминуеш пред 17-ти покрај некое од следниве, прашај си, ќе ти кажат сигурно.

xbsDvHt.jpg

lease read

Apparently the map for GTA V has leaked via the strategy guide as shown here on reddit. IT cannot be confirmed that this map or anything pertaining to this leak is real, however in the chance that it is real, it is possible that we will be forced to remove it from the forums. As of now it will be allowed.

Ова е од gtaforums.
Ако ја тргнат, најверојатно мапата е таа(барање или молба од Рокстар).
Ако остане, или не е таа или, пак, касно е веќе за да праат delete на топикот на форумот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom